Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Computer Monitor Light Bar Xiaomi Mi

Computer Monitor Light Bar Xiaomi Mi
Computer Monitor Light Bar Xiaomi Mi
Computer Monitor Light Bar Xiaomi Mi
Computer Monitor Light Bar Xiaomi Mi

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Computer Monitor Light Bar Xiaomi Mi z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, paměťová zařízení, duplikátory disků, duplikátory jednotek usb, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Computer Monitor Light Bar Xiaomi Mi .

Detailní informace

Nastavitelná teplota barev. Bezdrátové ovládání. Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar je závěsné světlo na monitor, které vám poskytne jedinečné osvětlení vaší pracovní plochy bez toho, aniž by zatěžovalo vaše oči. Těšit se můžete na variabilní nastavení intenzity jasu a teploty barev v rozmezí od 2700 do 6500 K. Třešničkou na dortu je pak pohodlné dálkové ovládání využívající bezdrátové 2,4Ghz připojení, které vám umožní upravovat teplotu barev a jas osvětlení jednoduchým pootočením kolečka ovladače. Snadné instalace. Kvalitní zpracování. Závě...sné světlo na monitor Xiaomi nabízí snadné připojení pomocí moderního USB-C konektoru, takže ho snadno připojíte přímo do monitoru nebo počítače. Napájeno ale může být také pomocí síťového adaptéru nebo powerbanky. Díky sofistikovanému upevňovacímu zařízení světlo snadno a rychle připevníte ke svému monitoru a nemusíte se tak už o nic víc starat. Odolné kovové zpracování poskytuje osvětlení perfektní životnost a také moderní vzhled.

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177728525.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xiaomi, Elektronika – příslušenství Xiaomi, Počítačové komponenty Xiaomi, Paměťová zařízení Xiaomi, Duplikátory disků Xiaomi, Duplikátory jednotek USB Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Computer Monitor Light Bar Xiaomi Mi a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, paměťová zařízení sleva, duplikátory disků sleva, duplikátory jednotek usb sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Computer Monitor Light Bar Xiaomi Mi
Právě si prohlížíte...

1699,- Kč