Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 2.0

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 2.0
Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 2.0
Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 2.0
Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 2.0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 2.0 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, paměťová zařízení, duplikátory disků, duplikátory jednotek usb, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 2.0 .

Detailní informace

Prohlídněte si staré fotky nebo pusťte oblíbenou hudbu Doba jde nezadržitelně dopředu. Spousta nových notebooků už nemá CD/DVD mechaniku, přestože by občas byla potřeba. S tímto problémem vám pomůže externí DVD vypalovací mechanika Verbatim. Jednoduše připojte k vašemu zařízení pomocí USB 2.0 a nahrávejte, přepisujte nebo přehrávejte data z vašich kompaktních CD/DVD disků. Zálohujte si svá data Použijte externí mechaniku Verbatim k záloze vašich cenných dat (fotografií, videí nebo důležitých dokumentů). Mechanika je napájena přes přiložený USB ...kabel nebo přes externí zdroj. Rozměry kopíruje velikost DVD disku, takže si ji snadno můžete vzít kamkoliv sebou a nezabere vám příliš mnoho místa. Uloží až 8,5 GB na dvojvrstvé DVD nebo 4,7 GB na jednovrstvé DVD.

Produkt je výrobek značky Verbatim ,distribuovaný s EAN kódem 0023942535041.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Verbatim, Elektronika – příslušenství Verbatim, Počítačové komponenty Verbatim, Paměťová zařízení Verbatim, Duplikátory disků Verbatim, Duplikátory jednotek USB Verbatim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 2.0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, paměťová zařízení sleva, duplikátory disků sleva, duplikátory jednotek usb sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Verbatim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Verbatim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 2.0
Právě si prohlížíte...

639,- Kč