Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1
Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1
Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1
Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, paměťová zařízení, duplikátory disků, duplikátory jednotek usb, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1 .

Detailní informace

Mějte svá data vždy v bezpečí Optické disky se stávají nejspolehlivějším médiem pro archivaci dat. Externí Slimline vypalovačka Blu-ray Verbatim vám umožní zálohovat si svá důležitá data (fotky, videa, účetnictví), ať už jste kdekoliv. Software Nero Burn and Archive Externí Slimline vypalovačka Blu-ray je kompatibilní se širokou škálou optických disků. Od 100GB disku BDXL po obyčejný 700MB disk CD. Software Nero Burn and Archive vám pomůže úspěšně organizovat, vypalovat a archivovat důležité soubory. Navíc díky tomuto softwaru můžete sledovat f...ilmy, fotografie nebo třeba prezentace na různých zařízeních. Pro vyšší bezpečnost můžete přidat ochranu heslem a elektronickým podpisem. Kompaktní a lehký design Díky kompaktní a lehké konstrukci si vypalovačku Verbatim můžete vzít jednoduše kamkoliv s sebou. Napájení probíhá přes USB, takže nemusíte nosit žádný rozměrný napájecí adaptér. Do práce nebo do přírody – je to jedno. Rychlé vypalování Vypalujte standardní disk DVD rychlostí 8×, jednovrstvý a dvojvrstvý disk Blu-ray rychlostí 6× a disk BDXL rychlostí 4×. Slimline vypalovačka Blu-ray podporuje ochranu podtečení, čímž zabraňuje problémům při nahrávání. Úspora energie Vypalovačka Verbatim je navržena, aby šetřila energii. Podporuje technologii Zero Power ODD, která šetří energii, když se jednotka nepoužívá.

Produkt je výrobek značky Verbatim ,distribuovaný s EAN kódem 0023942438892.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Verbatim, Elektronika – příslušenství Verbatim, Počítačové komponenty Verbatim, Paměťová zařízení Verbatim, Duplikátory disků Verbatim, Duplikátory jednotek USB Verbatim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, paměťová zařízení sleva, duplikátory disků sleva, duplikátory jednotek usb sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Verbatim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Verbatim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1
Právě si prohlížíte...

2759,- Kč