Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1
Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1
Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1
Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, paměťová zařízení, duplikátory disků, duplikátory jednotek usb, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1 .

Detailní informace

Mějte svá data vždy v bezpečí Optické disky se stávají nejspolehlivějším médiem pro archivaci dat. Externí Slimline vypalovačka Blu-ray Verbatim vám umožní zálohovat si svá důležitá data (fotky, videa, účetnictví), ať už jste kdekoliv. Software Nero Burn and Archive Externí Slimline vypalovačka Blu-ray je kompatibilní se širokou škálou optických disků. Od 100GB disku BDXL po obyčejný 700MB disk CD. Software Nero Burn and Archive vám pomůže úspěšně organizovat, vypalovat a archivovat důležité soubory. Navíc díky tomuto softwaru můžete sledovat f...ilmy, fotografie nebo třeba prezentace na různých zařízeních. Pro vyšší bezpečnost můžete přidat ochranu heslem a elektronickým podpisem. Kompaktní a lehký design Díky kompaktní a lehké konstrukci z hliníku si vypalovačku Verbatim můžete vzít jednoduše kamkoliv s sebou. Napájení probíhá přes USB nebo přes externí zdroj. Do práce nebo do přírody – je to jedno.

Produkt je výrobek značky Verbatim ,distribuovaný s EAN kódem 0023942438908.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Verbatim, Elektronika – příslušenství Verbatim, Počítačové komponenty Verbatim, Paměťová zařízení Verbatim, Duplikátory disků Verbatim, Duplikátory jednotek USB Verbatim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, paměťová zařízení sleva, duplikátory disků sleva, duplikátory jednotek usb sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Verbatim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Verbatim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Externí CD/DVD mechanika Verbatim Slimline, 3.1
Právě si prohlížíte...

2589,- Kč