Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Externí DVD mechanika Asus SDRW-08U7M-U

Externí DVD mechanika Asus SDRW-08U7M-U
Externí DVD mechanika Asus SDRW-08U7M-U
Externí DVD mechanika Asus SDRW-08U7M-U
Externí DVD mechanika Asus SDRW-08U7M-U

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Externí DVD mechanika Asus SDRW-08U7M-U z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, paměťová zařízení, duplikátory disků, duplikátory jednotek usb, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Externí DVD mechanika Asus SDRW-08U7M-U .

Detailní informace

Exkluzivní vypalování Asi největší výhodou mechaniky je možnost vypalování takzvaných M-disků. Ty dokážou uchovat uložená data po dobu 1000 let i více. Veškeré vaše důležité soubory, jako jsou rodinné fotky nebo videa tak konečně vydrží bez obav ze znehodnocení nebo ztráty. Mechanika navíc dosahuje i velké rychlosti zápisu 8x na DVD a 24x na CD. Snadné přenášení K plnému a okamžitému provozu ji stačí připojit k počítači pomocí USB, takže si ušetříte tahání dalšího napájecího zdroje a propojovacích kabelů. V kombinaci s úzkým profilem 13 mm a ní...zkou hmotností 228 g je velmi snadno přenosná a můžete ji brát kamkoli, kde chcete mít k dispozici špičkové čtecí a zapisovací zařízení. Díky tomuto faktu pak bude mechanika navíc skvělým doplňkem k stále oblíbenějším tenkým notebookům.

Produkt je výrobek značky Asus ,distribuovaný s EAN kódem 4712900127164.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Asus, Elektronika – příslušenství Asus, Počítačové komponenty Asus, Paměťová zařízení Asus, Duplikátory disků Asus, Duplikátory jednotek USB Asus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Externí DVD mechanika Asus SDRW-08U7M-U a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, paměťová zařízení sleva, duplikátory disků sleva, duplikátory jednotek usb sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Externí DVD mechanika Asus SDRW-08U7M-U
Právě si prohlížíte...

831,- Kč