LOVI Dudlík silikonový dynamický Stardust 6-18m 2 ks zelený

LOVI Dudlík silikonový dynamický Stardust 6-18m 2 ks zelený
LOVI Dudlík silikonový dynamický Stardust 6-18m 2 ks zelený
LOVI Dudlík silikonový dynamický Stardust 6-18m 2 ks zelený
LOVI Dudlík silikonový dynamický Stardust 6-18m 2 ks zelený
189 189 1744
189,- Kč

Původní cena: 189,- Kč


Hodnocení:


LOVI Dudlík silikonový dynamický Stardust 6-18m 2 ks zelený z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným LOVI Dudlík silikonový dynamický Stardust 6-18m 2 ks zelený .

Detailní informace

Stardust je tady! Jedinečná, designově nepřehlédnutelná, prémiová kolekce od LOVI. Unikátní design kolekce Stardust – zdobení v podobě zlatého třpytu, který připomíná hvězdné nebe. Kolekce se pyšní dynamickým dudlíkem LOVI, který byl vytvořen ve spolupráci s neurologopedy s cílem zajistit přirozený a zdravý vývoj zubního patra, zubů a dásní starších dětí. Gumička dudlíku se dynamicky přizpůsobuje sání dítěte, nenarušuje sací reflex. Neobsahuje BPA. V balení 2 ks. VŠICHNI JSME STVOŘENI Z HVĚZD Dynamický dudlík LOVI byl vytvořen ve spolupráci s n...eurologopedy s cílem zajistit přirozený a zdravý vývoj zubního patra, zubů a dásní dítěte. Silikonový symetrický dynamický dudlík LOVI byl klinicky testován. Všechny dudlíky LOVI jsou vyrobeny ze silikonu, který je bez chuti a bez zápachu. Silikonové dudlíky mají delší životnost a lépe se udržují v čistotě. Unikátní symetrická dynamická gumička se velmi dobře odvzdušňuje a nedeformuje zubní patro dítěte. Vlastnosti: zabraňuje reflexu kousání do dudlíku umožňuje přirozené polykání slin podporuje zdravý vývoj řeči a formování skusu nedeformuje zubní patro dítěte velmi dobře se odvzdušňuje odolnější silikonová gumička dudlíku vůči kousání – navržena pro starší děti 18m+ Dynamická gumička je vyrobena z nestejnorodých vrstev silikonu, takže se prodlužuje a smršťuje v závislosti na rytmu sání dítěte. Symetrický tvar připomíná matčinu bradavku. Tvar gumičky také umožňuje vložení dudlíku do úst dítěte libovolným způsobem (nemá určenou vrchní a spodní stranu). Tvarovaný vykrojený tvar štítku umožňuje dítěti volně dýchat nosem. Je vyrobený z bezpečného materiálu, který neobsahuje BPA. Jedinečný okraj štítku je vyroben ze zdravotnického materiálu, je příjemný na dotek a zabraňuje otlačení dudlíku. Otvory ve štítku umožňují cirkulaci vzduchu, eliminují hromadění slin za štítkem a tím předcházejí podráždění citlivé dětské pokožky. Kroužek v dudlíku pevně drží, usnadňuje držení a podávání dudlíku. Můžete na něj připnout řetízek nebo šňůrku. Dudlík je z hygienických důvodů opatřen plastovým krytem. Plastová krabička slouží jako pouzdro na hygienické uchovávání dudlíků. Dudlíky LOVI získaly ocenění konečných spotřebitelů. Dudlíky jsou dodávány v mnoha moderních barevných designech. Sada obsahuje: 2 ks dynamických dudlíků LOVI 2 ks plastových krytů na dudlík 1 ks plastové krabičky

Produkt je výrobek značky Lovi ,distribuovaný s EAN kódem 5903407993614.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LOVI Dudlík silikonový dynamický Stardust 6-18m 2 ks zelený a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lovi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lovi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LOVI Dudlík silikonový dynamický Stardust 6-18m 2 ks zelený
Právě si prohlížíte...

189,- Kč