Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

DONE BY DEER Kousátko Deer Friends 2 ks - hořčicová/růžová - 18% sleva

-18%
DONE BY DEER Kousátko Deer Friends 2 ks - hořčicová/růžová
DONE BY DEER Kousátko Deer Friends 2 ks - hořčicová/růžová
DONE BY DEER Kousátko Deer Friends 2 ks - hořčicová/růžová
DONE BY DEER Kousátko Deer Friends 2 ks - hořčicová/růžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


DONE BY DEER Kousátko Deer Friends 2 ks - hořčicová/růžová z kategorie děti a kojenci, péče o děti a kojence, dudlíky a kousadla, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným DONE BY DEER Kousátko Deer Friends 2 ks - hořčicová/růžová .

Zlevněné zboží

Set dvou měkkých silikonových kousátek ve tvaru Croca a Elpheeho. Kousátka se snadno drží v malých ručičkách a různé tvary a textury pomohou stimulovat a uklidňovat svědivé dásně při růstu prvních zoubků.Roztomilé kousací hračky jsou vyrobeny z měkkého potravinářského silikonu a lze je mýt v myčce na nádobí nebo sterilizovat vroucí vodou. Vložte je do lednice, aby zchladly a mohly poskytnout mimořádnou úlevu citlivým dětským dásním. Set kousátek je navržen tak, aby padly i do té nejmenší ruky a stimuluje zrakové, orální a hmatové smysly dítěte.... Zábavné textury a roztomilý slon a krokodýl dělají z této sady perfektní první hračku. Materiál: 100% potravinářský silikon. Péče: Lze mýt v myčce na 100 ° C. Teplotně bezpečné: –40 ° C až 230 ° C. Velikost: Elphee: 7,6 × 8,3 × 2 cm, Croco: 8 × 7,6 × 1,5 cm.

Produkt je výrobek značky Done By Deer ,distribuovaný s EAN kódem 5712643028529.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Done By Deer, Péče o děti a kojence Done By Deer, Dudlíky a kousadla Done By Deer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DONE BY DEER Kousátko Deer Friends 2 ks - hořčicová/růžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, péče o děti a kojence sleva, dudlíky a kousadla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Done By Deer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Done By Deer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DONE BY DEER Kousátko Deer Friends 2 ks - hořčicová/růžová
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

450,- Kč