Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Držák TV Connect IT CMH7600BK, 32"-70", černý

Držák TV Connect IT CMH7600BK, 32
Držák TV Connect IT CMH7600BK, 32
Držák TV Connect IT CMH7600BK, 32
Držák TV Connect IT CMH7600BK, 32

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Držák TV Connect IT CMH7600BK, 32"-70", černý z kategorie elektronika, video, videopříslušenství, díly a příslušenství k televizorům, držáky na televize a monitory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Držák TV Connect IT CMH7600BK, 32"-70", černý .

Detailní informace

Nástěnná polohovatelná konstrukce Polohovatelný nástěnný držák na televizi nebo monitor vám ušetří spoustu místa ve vašem obývacím pokoji nebo ložnici a zároveň nebudete potřebovat speciální držák nebo komodu, na kterou byste televizi postavili. Přidělání televize na zeď je navíc v poslední době velice moderní a s pomocí držáku si můžete zvolit přesný pozorovací úhel jednoduchým naklopením nebo netočením, takže si můžete být jisti, že vždy najdete přesně ten úhel, který požadujete. Snadná instalace Montáž na zeď vám usnadní vodováha, která je s...oučástí držáku, takže vaše televize bude spolehlivě v rovině a jeho instalaci s pomocí montážní sady, která je taktéž součástí zvládne opravdu každý. Držák je vyroben z kvalitní ocele v jednoduchém, ale stylovém černém provedení.

Produkt je výrobek značky Connect It ,distribuovaný s EAN kódem 8595610627737.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Connect It, Video Connect It, Videopříslušenství Connect It, Díly a příslušenství k televizorům Connect It, Držáky na televize a monitory Connect It.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

509,- Kč
Detail
449,- Kč
Detail
699,- Kč
Detail

Herní mikrofon NEO Connect IT

Velikost 250 mm / Černá / Connect it
599,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Držák TV Connect IT CMH7600BK, 32"-70", černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, videopříslušenství sleva, díly a příslušenství k televizorům sleva, držáky na televize a monitory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Connect It a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Connect It najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Držák TV Connect IT CMH7600BK, 32"-70", černý
Právě si prohlížíte...

999,- Kč