Univerzální držák FIXED FIX1 o šířce 5-7 cm s přísavkou černý - 33% sleva

-33%
Univerzální držák FIXED FIX1 o šířce 5-7 cm s přísavkou černý
199 299 2027
199,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Univerzální držák FIXED FIX1 o šířce 5-7 cm s přísavkou černý z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, držáky na mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Univerzální držák FIXED FIX1 o šířce 5-7 cm s přísavkou černý .

Zlevněné zboží

Univerzální držák FIXED FIX1 s přísavkou je ideální volbou pro uchycení vašeho chytrého telefonu v autě. Držák lze nastavit až do šířky 70 mm. Minimální nastavitelné rozpětí je 50 mm. Praktický držák FIXED FIX1 nabízí rychlé upnutí telefonu díky důmyslnému systému sevření bočních úchytů. Držák je nastavitelný v plném rozsahu 360° s uchycením na čelní sklo prostřednictvím přísavky. Univerzální držák FIX1 značky FIXED umožňuje také pohodlné připojení nabíječky či audio kabelu do vloženého přístroje.

Produkt je výrobek značky Fixed ,distribuovaný s EAN kódem 8591680049493.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fixed, Komunikace Fixed, Telefony Fixed, Mobilní telefony – příslušenství Fixed, Držáky na mobilní telefony Fixed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Univerzální držák FIXED FIX1 o šířce 5-7 cm s přísavkou černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, držáky na mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fixed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fixed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Univerzální držák FIXED FIX1 o šířce 5-7 cm s přísavkou černý
Právě si prohlížíte... - 33% sleva

199,- Kč