Teleskopická selfie tyč FIXED v luxusním hliníkovém provedení, černá

Teleskopická selfie tyč FIXED v luxusním hliníkovém provedení, černá
399 399 950
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Teleskopická selfie tyč FIXED v luxusním hliníkovém provedení, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, držáky na mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Teleskopická selfie tyč FIXED v luxusním hliníkovém provedení, černá .

Detailní informace

Teleskopická selfie tyč FIXED je ideálním řešením jak pořizovat velmi snadno autoportréty, fotografie celého těla či skupinové snímky se svými blízkými. Jedná se o nejnovější verzi 2015 pro operační systémy iOS 5.0 nebo vyšší a Android 4.2.2 nebo vyšší. Fenomén selfies fotografií v posledních letech doslova zaplavil svět. Teleskopické rameno můžete vysunout do délky až 68,6 cm, zasunuté měří 22 cm a je vyrobené z nepoddajné hliníkové slitiny. Selfie stick FIXED využívá propojení s telefonem pomocí krouceného kabelu s 3,5mm jackem. Ultralehkká k...onstrukce poskytuje uživateli mimořádnou porci mobility a stability při focení.

Produkt je výrobek značky Fixed ,distribuovaný s EAN kódem 8591680057931.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fixed, Komunikace Fixed, Telefony Fixed, Mobilní telefony – příslušenství Fixed, Držáky na mobilní telefony Fixed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Teleskopická selfie tyč FIXED v luxusním hliníkovém provedení, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, držáky na mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fixed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fixed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Teleskopická selfie tyč FIXED v luxusním hliníkovém provedení, černá
Právě si prohlížíte...

399,- Kč