Držák na mobilní telefony Interphone Master s úchytem na řídítka max. 5.8", černý

Držák na mobilní telefony Interphone Master s úchytem na řídítka max. 5.8
999 999 2256
999,- Kč

Původní cena: 999,- Kč


Hodnocení:


Držák na mobilní telefony Interphone Master s úchytem na řídítka max. 5.8", černý z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, držáky na mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Držák na mobilní telefony Interphone Master s úchytem na řídítka max. 5.8", černý .

Detailní informace

Univerzální voděodolné pouzdro na smartphony do 5.8" je určené pro upevnění na motocykl nebo jízdní kolo. Smartphone v pouzdře je velmi dobře zabezpečený a chráněný proti otřesům prachu a všem nástrahám během jízdy. Držák pouzdra je vybaven montážním systémem pro upevnění na kulatá řídítka do maximálního průměru 30mm. Otočný kloub držáku umožňuje libovolně natočit vložený telefon. Pouzdro je ideální do každého počasí, je plně vodotěsné a má ochrannou clonu proti ostrému slunci. Čiré přední okénko pouzdra je vyrobeno ze speciálního filmu, chrání... displej, umožňuje plné využití displeje a zachovává maximální citlivost dotyku i vynikající čitelnost. Zavírání pouzdra je řešeno dvojitým zipem. Vlastnosti: univerzální voděodolné pouzdro na smartphony do 5.8" systém pro upevnění na kulatá řídítka do průměru 30 mm otočný kloub držáku ochranná clona proti slunci čiré okénko pro displej ze speciálního filmu zavírání pouzdra: dvojitý zip ochrana telefonu proti vibracím, nárazům, stříkající vodě, dešti a prachu snadné...

Produkt je výrobek značky Interphone ,distribuovaný s EAN kódem 8018080372353.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Interphone, Komunikace Interphone, Telefony Interphone, Mobilní telefony – příslušenství Interphone, Držáky na mobilní telefony Interphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Držák na mobilní telefony Interphone Master s úchytem na řídítka max. 5.8", černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, držáky na mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Interphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Interphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Držák na mobilní telefony Interphone Master s úchytem na řídítka max. 5.8", černý
Právě si prohlížíte...

999,- Kč