Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Držák na kolo CONNECT IT M7 pro mobilní telefon 3,5'-6' - 33% sleva

-33%
Držák na kolo CONNECT IT M7 pro mobilní telefon 3,5'-6'

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Držák na kolo CONNECT IT M7 pro mobilní telefon 3,5'-6' z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, držáky na mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Držák na kolo CONNECT IT M7 pro mobilní telefon 3,5'-6' .

Zlevněné zboží

Držák na řídítka kola CONNECT IT M7 pro mobilní telefony o velikosti displeje s úhlopříčkou 3,5" - 6". Už si nemusíte lámat hlavu nad tím, kam upevnit chytrý mobilní telefon na kolo. Držák na kolo CONNECT IT M7 na řídítka kola umožňuje pohodlnou manipulaci s telefonem během jízdy.

Produkt je výrobek značky Connect It ,distribuovaný s EAN kódem 8595610606626.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Connect It, Komunikace Connect It, Telefony Connect It, Mobilní telefony – příslušenství Connect It, Držáky na mobilní telefony Connect It.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

229,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Držák na kolo CONNECT IT M7 pro mobilní telefon 3,5'-6' a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, držáky na mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Connect It a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Connect It najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Držák na kolo CONNECT IT M7 pro mobilní telefon 3,5'-6'
Právě si prohlížíte... - 33% sleva

370,- Kč