Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

EKO Vložka do kočárku memory Roe-Deer Grey - 30% sleva

-30%
EKO Vložka do kočárku memory Roe-Deer Grey
EKO Vložka do kočárku memory Roe-Deer Grey
EKO Vložka do kočárku memory Roe-Deer Grey
EKO Vložka do kočárku memory Roe-Deer Grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


EKO Vložka do kočárku memory Roe-Deer Grey z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným EKO Vložka do kočárku memory Roe-Deer Grey .

Zlevněné zboží

Praktická vložka do kočárku pro větší pohodlí dítěte. Podložka z paměťové pěny Memory zmírňuje dopad jízdy na nerovném povrchu. Vlastnosti: ideální spojení komfortu a funkčnosti pro dítě a rodiče poskytuje největší komfort při cestování díky speciálním vlastnostem pěny Memory – dobře odolává gravitačnímu přetížení otevřená vzdušná struktura paměťové pěny umožňuje odpařování vlhkosti a regulaci tepla dlouhodobé užívání bez ztráty kvality univerzální design vložka chrání kočárek před znečištěním a opotřebením vložku lze použít oboustranně – bavln...ěná strana poskytuje komfort v teplejším počasí a také absorbuje přebytečnou vlhkost a strana Minky udržuje teplo v chladnějších dnech na vložce jsou vyšité prostupy na pásy, tyto se prostřihnou nejlépe ostrými nůžkami na manikúru, nesmí se střihnout do nití od obšití jinak se bude obšití párat, prostřihnou se pouze ty díry, které jsou v místě pásů a budou se používat Technické parametry: složení: potah 100% bavlna , 100% polyester rozměry: 80 × 40 cm Doporučujeme dodržovat prací symboly na etiketě výrobku. Kolekce byla vytvořena s ideou nejnovějších trendů a vytvořená s vášní pro Vás.

Produkt je výrobek značky Eko ,distribuovaný s EAN kódem 5903636105369.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Eko, Přeprava dětí Eko, Dětské kočárky Eko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

EKO Vložka do kočárku memory Roe-Deer Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EKO Vložka do kočárku memory Roe-Deer Grey
Právě si prohlížíte... - 30% sleva

510,- Kč