BabyOno Batoh taška Oslo Style + podložka šedá

BabyOno Batoh taška Oslo Style + podložka šedá
BabyOno Batoh taška Oslo Style + podložka šedá
BabyOno Batoh taška Oslo Style + podložka šedá
BabyOno Batoh taška Oslo Style + podložka šedá
1 039 899 791
1 039,- Kč

Původní cena: 899,- Kč


Hodnocení:


BabyOno Batoh taška Oslo Style + podložka šedá z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BabyOno Batoh taška Oslo Style + podložka šedá .

Detailní informace

Multifunkční přebalovací taška / batoh OSLO STYLE byl vytvořen pro moderní maminky, které vedou aktivní životní styl a oceňují vysoce kvalitní výrobky. Praktická taška s 12 vyhrazenými kapsami dává možnost pohodlného uspořádání věcí, které maminky potřebují mít hned po ruce. Rovněž si oblíbíte funkčnost tašky nosit ji jako batoh na zádech nebo připevnit ji na kočárek, čímž se přizpůsobí vašim potřebám. Kromě toho má funkci tepelné izolace, čímž udrží potraviny v požadované teplotě. Silný vnější materiál a vyztužené prvky poskytují záruku stabil...ity a odolnosti batohu. Tento batoh je ideální pro každodenní procházku, rodinný pobyt s dítětem, jakož i na turistický výlet. Vlastnosti: 12 vyhrazených kapes včetně kapsy s tepelnou izolací na láhve, kapsy na mokré předměty jako i ty, kde je rychlý přístup pro dudlík nebo klíče měkké a pohodlné nastavitelné popruhy s krátkými držadly hlavní přihrádka je na zip odnímatelné boční popruhy umožňují snadné připevnění na kočárek snadno se čistí obsahuje přebalovací podložku Rozměry produktu: 30 cm x 40 cm x 16 cm

Produkt je výrobek značky Babyono ,distribuovaný s EAN kódem 5901435410684.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Babyono, Přeprava dětí Babyono, Dětské kočárky Babyono.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BabyOno Batoh taška Oslo Style + podložka šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyono a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyono najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BabyOno Batoh taška Oslo Style + podložka šedá
Právě si prohlížíte...

1039,- Kč