Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BABYMATEX Set fusak do kočárku a rukávník s kožešinkou Leaf - 22% sleva

-22%
BABYMATEX Set fusak do kočárku a rukávník s kožešinkou Leaf
BABYMATEX Set fusak do kočárku a rukávník s kožešinkou Leaf
BABYMATEX Set fusak do kočárku a rukávník s kožešinkou Leaf
BABYMATEX Set fusak do kočárku a rukávník s kožešinkou Leaf

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BABYMATEX Set fusak do kočárku a rukávník s kožešinkou Leaf z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYMATEX Set fusak do kočárku a rukávník s kožešinkou Leaf .

Zlevněné zboží

Set zimní fusak a rukávník s kožíškem je velmi důležitý zimní doplněk pro váš kočárek a vaše děťátko. Fusak i rukávník jsou vyrobeny z velmi kvalitního a nepromokavého materiálu (v případě nepříznivého počasí doporučujeme vždy použít na kočárek i pláštěnku). Vnitřní část fusaku je zateplená velmi jemným a hřejivým sherpa fleecem, který zahřeje vaše děťátko. Lem kapuce je zdobený umělou kožešinkou. Kožíšek je upevněn pomocí knoflíků. V případě potřeby je tedy možné kožešinku z fusaku odstranit. Díky otvorům lze instalovat bezpečnostní pásy 3 i 5...-bodové. Fusak lze odepnout po celé délce. Je také možné fusak otevřít ve spodní části (tedy je možné, aby nohy dítěte vyčnívaly z fusaku). Použité zipy jsou větru a vodě odolné. Přední část fusaku se dá zahnout (oceníte pokud je děťátko v sedě). Rukávník je vcelku, tedy je vhodný na kočárky s plnou ručkou. Specifikace: délka fusaku: 100 cm délka rukávníku v části u kožešince: cca 43 cm certifikát OEKO-textil- Standard 100 vnitřní materiál: 100 % polyester vnější materiál: 100 % polyester – nepromokavý nesušit v sušičce, nechte uschnout volně praní na mírný cyklus 40 ° C, perte samostatně

Produkt je výrobek značky Babymatex ,distribuovaný s EAN kódem 5902675058261.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Babymatex, Přeprava dětí Babymatex, Dětské kočárky Babymatex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYMATEX Set fusak do kočárku a rukávník s kožešinkou Leaf a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babymatex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babymatex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYMATEX Set fusak do kočárku a rukávník s kožešinkou Leaf
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

1567,- Kč