AeroSleep vložka AeroMoov antracitová

AeroSleep vložka AeroMoov antracitová
859 859 1184
859,- Kč

Původní cena: 859,- Kč


Hodnocení:


AeroSleep vložka AeroMoov antracitová z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným AeroSleep vložka AeroMoov antracitová .

Detailní informace

Vložka AeroMoov pro jakýkoli typ kočárku*, která se skládá z prodyšné 3D struktury „medové plástve“, díky které se dítě v kočárku potí mnohem méně. Maximální proudění vzduchu skrze 3D struktru „medové plástve“ pomáhá snižovat nadměrné pocení dítěte v kočárku. Nadměrné tělesné teplo je odváděno a zároveň je dodáván čerstvý okolní vzduch. Tyto vlastnosti poskytují dítěti různé výhody: tělesná teplota dítěte se lépe udrží pod kontrolou a nadměrné pocení je redukováno vložka i autosedačka zůstanou suché riziko vzniku podráždění kůže způsobené pocen...ím je sníženo vložku do kočárku AeroMoov lze prát na 40°C, což znamená, že si dítě může užívat čistý potah sedátka kočárku vytvarovaná tak, aby Vám při používání nebránily bezpečnostní pásy (otvor na střední přezku, boční tvarování pro ramenní části pásů) díky otvoru pro přezku nedochází k posouvání vložky vložku je možné uchytit i pomocí pásků v horní části Příjemná na dotek, měkká a prodyšná – na vnější část je použitá organická bavlna. Při pěstování organické bavlny nedochází k používání pesticidů, je tedy mnohem šetrnější k přírodě i k pokožce Vašeho dítěte. Vložka do kočárku poskytuje příjemné prostředí v jakékoli roční době. Díky extra ochraně kterou vložka do kočárku představuje, zůstane potah Vašeho kočárku po dlouhou dobu jako nový. *nelze použít do kočárků Mountain Buggy Rozměry v rozloženém stavu: 74 × 30 × 1 cm

Produkt je výrobek značky Aeromoov ,distribuovaný s EAN kódem 5413421810625.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Aeromoov, Přeprava dětí Aeromoov, Dětské kočárky Aeromoov.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

AeroSleep vložka AeroMoov antracitová a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aeromoov a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aeromoov najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

AeroSleep vložka AeroMoov antracitová
Právě si prohlížíte...

859,- Kč