Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V476 bílý

Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V476 bílý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V476 bílý z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V476 bílý .

Detailní informace

Bezdotykový dávkovač mýdla V476 s moderním designem a čistými liniemi bude chloubou vaší koupelny nebo kuchyně. Bezdotykové ovládání zaručuje maximální hygienu. Nemusíte se dotýkat žádného tlačítka, které je plné bakterií. Jednoduše vložíte ruku pod senzor dávkovače, který Vám automaticky mýdlo nadávkuje do dlaně. Tento systém je velmi hygienický a zajistí snížení výskytu bakterií. Vynikající vlastností je systém „No Drip“, mýdlo po nadávkování neodkapává. S dávkovačem Helpmation bude Váš život čistější a jednodušší. 100% bezdotykový provoz sní...ží výskyt bakterií Patentovaný design s čistými liniemi od designéra Vhodný pro tekuté mýdlo, saponát (jar), dezinfekční prostředky Funkce "No Drip" mýdlo neodkapává Hlavní vypínač a baterie chráněny proti vlhkosti Velký plnící otvor pro snadné plnění mýdla Signalizace dávkování mýdla Rychlé a tiché dávkování mýdla Úsporný provoz na baterie (nejsou součástí balení) Objem nádobky 200 ml

Produkt je výrobek značky Helpmation ,distribuovaný s EAN kódem 8594072211058.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Helpmation, Zdravotní péče Helpmation, Fitness a výživa Helpmation.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V476 bílý a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Helpmation a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Helpmation najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V476 bílý
Právě si prohlížíte...

838,- Kč