Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V473

Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V473

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V473 z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V473 .

Detailní informace

Bezdotykový dávkovač mýdla V473 s infračerveným senzorem vám zajistí maximální hygienické používání. Dávku tekutého mýdla získáte pouhým přiblížením ruky k senzoru. Pro větší komfort lze nastavit 3 úrovně dávky mýdla . Dávkovač je vyroben z kvalitních materiálů. Promyšlený praktický moderní design vychází z dlouholetých zkušeností v tomto oboru. Vynikající vlastností je systém „No Drip“, mýdlo po nadávkování neodkapává. S dávkovačem Helpmation bude Váš život čistější a jednodušší . 100% bezdotykový provoz sníží výskyt bakterií Patentovaný desig...n s čistými liniemi od designéra Vhodný pro tekuté mýdlo, saponát (jar), dezinfekční prostředky Oddělitelný zásobník mýdla Funkce „No Drip“ mýdlo neodkapává Hlavní vypínač a baterie chráněny proti vlhkosti Signalizace pomocí LED proužku Možnost nastavení 3 úrovní dávky mýdla Rychlé a tiché dávkování mýdla Úsporný provoz na baterie 4ks AAA Velmi nízká spotřeba energie Objem 340 ml

Produkt je výrobek značky Helpmation ,distribuovaný s EAN kódem 8594072211850.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Helpmation, Zdravotní péče Helpmation, Fitness a výživa Helpmation.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V473 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Helpmation a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Helpmation najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V473
Právě si prohlížíte...

838,- Kč