Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Roland DJ-202 DJ kontroler

Roland DJ-202 DJ kontroler

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Roland DJ-202 DJ kontroler z kategorie elektronika, zvuk, speciální zvukové vybavení a dj, dj systémy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Roland DJ-202 DJ kontroler .

Detailní informace

Kompaktní DJ kontrolér s dvojicí kanálů pro ovládání programu Serato DJ. Mix je vybaven i vestavěnými bicími sadami se zvuky z legendárních elektronických bicích z modelové řady TR808, 909 a 606. O přehlednou PACU při mixování se postará podsvícené rozhraní s dvojicí Jog Wheel, tlačítky pro efekty a různé funkce jako je Cue nebo Loop. K dispozici je i 8 podsvícených dynamických padů pro každý kanál. Pady lze využívat pro práci se samply. Samozřejmostí je třípásmový EQ pro každý kanál, kvalitní crossfader a fader pro manuální nastavení rychlosti... přehrávání skladby. Kromě klasických funkci mixu jsou k dispozici také vestavěné bicí sady se zvuky legendárních bicích automatů TR808, TR909 a TR606, které vám umožňují vytvářet unikátní přechody mezi skladbami nebo remixovat vaše oblíbené písně živě. Mezi konektory je možné najít výstup pro sluchátka, konektor MIDI Out, RCA out pro výstupní signál, Mic In pro mikrofon s vlastním ovládáním hlasitosti a USB konektor pro propojení s počítačem. Barevné provedení: Black. Země původu: Malajsie Hmotnost: 2,1 kg Integrovaná zvuková karta: Ano Adaptér součástí: Ano Napájení: Adaptér Balení obsahuje: Ovladač Varianta: DJ-202 Typ: DJ kontroler Software: Serato DJ Počet kanálů: 2 Mikrofonní vstup: Ano EQ: 3-pásmový Filtr: Ano Ovládání: Multifunctional Performance Pads Ovládání: Jogwheel Ovládání: Tempo Výstupy: RCA master Šířka (cm): 47.8 Výška (cm): 6.2 Hloubka (cm): 29.7 Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: USB kabel

Produkt je výrobek značky Roland ,distribuovaný s EAN kódem 4957054511319.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Roland, Zvuk Roland, Speciální zvukové vybavení a DJ Roland, DJ systémy Roland.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

20 890,- Kč
Detail
2 680,- Kč
Detail
14 790,- Kč
Detail
8 519,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Roland DJ-202 DJ kontroler a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, speciální zvukové vybavení a dj sleva, dj systémy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Roland DJ-202 DJ kontroler
Právě si prohlížíte...

7990,- Kč