Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Reloop BeatMix 4 MK2 DJ kontroler - 6% sleva

-6%
Reloop BeatMix 4 MK2 DJ kontroler

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Reloop BeatMix 4 MK2 DJ kontroler z kategorie elektronika, zvuk, speciální zvukové vybavení a dj, dj systémy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Reloop BeatMix 4 MK2 DJ kontroler .

Zlevněné zboží

Komplet černá verze oblíbeného DJ kontroléru. Beatmix 4 je profesionální 4 kanálový DJ kontroler pro Serato vhodný pro dokonalou live DJ produkci. Balení obsahujhe SERATO DJ Intro software, díky funkci Plug´n´Play tak můžete kontroler zapojit k počítači a rovnou začít žonglovat s beaty! Samozřejmostí je ergonomické rozložení ovládacích prvků známé ze čtyř kanálových mixů, které vám umožní pohodlné a intuitivní ovládání. Najdete tu vše potřebné – dedikované EQ a gain knoby, vysoce kvalitní linkové fadery, extra plynulý crossfader, 16 vícebarevně... podsvícených padů a dvě rozšířené efektové jednotky. Ultra tenké, na dotek citlivé jog disky s hliníkovými talíři a průměrem 14,4 cm, vám zajistí bezproblémové rovnání beatů, scratching a pocit jako u vinylu. Podsvětlený ráfek vám kromě dalších vizuálních informací také vždy přesně ukáže polohu virtuální přenosky. Skvělé, 3 cm široké, pogumované pady popustí uzdu vaší fantazii! Kontrolujte cue body, spouštějte smyčky, vybírejte jejich délky a obsluhujte samply. RGB podsvícení vás nikdy nenechá na pochybách, v jakém kontrolním módu se zrovna nacházíte. Další speciální funkcí je SERATO Sampler Control. Kromě dedikovaného volume faderu můžete spouštět smyčky i pomocí pad sekce. Režim Split nabízí možnost kombinovaného workflow, kdy můžete zároveň ovládat cue body a spouštět samply. Vysoce kvalitní efekty firmy iZotope můžete přímo v SERATU ovládat pomocí dvou samostatných efektových jednotek. Každá je vybavena třemi otočnými knoby a nekonečným enkodérem. Zapojit můžete až tři efekty současně a nastavit jejich kvantizaci. Zabudovaná zvuková karta obsahuje všechny možnosti připojení, které budete potřebovat. Dva sluchátkové vstupy (3,5 a 6,3 mm) pro monitoring, mikrofonní vstup s vlastní kontrolou hlasitosti a RCA výstup pro připojení reprobeden. Země původu: Čína Hmotnost: 2,7 kg USB: Ano Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5mm TRS Integrovaná zvuková karta: Ano Výstupy: RCA Typ: DJ kontroler Software: Serato DJ Lite Počet kanálů: 4 Mikrofonní vstup: Ano EQ: 3-pásmový Vestavěné efekty: Ano Ovládání: Jogwheel Ovládání: Multifunctional Performance Pads Napájení: Pouze USB Šířka (cm): 55.8 Výška (cm): 4.1 Hloubka (cm): 31.7 Výstupy: Konektor pro sluchátka 6,3mm TRS Adaptér součástí: Ne Balení obsahuje: Ovladač Balení obsahuje: Software Balení obsahuje: USB kabel

Produkt je výrobek značky Reloop ,distribuovaný s EAN kódem 4043034158329.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Reloop, Zvuk Reloop, Speciální zvukové vybavení a DJ Reloop, DJ systémy Reloop.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

20 890,- Kč
Detail
2 890,- Kč
2 769,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Reloop BeatMix 4 MK2 DJ kontroler a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, speciální zvukové vybavení a dj sleva, dj systémy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Reloop a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Reloop najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Reloop BeatMix 4 MK2 DJ kontroler
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

7790,- Kč