Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Minn Kota Power Center

Minn Kota Power Center

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Minn Kota Power Center z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly a příslušenství k motorovým člunům, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Minn Kota Power Center .

Detailní informace

Praktický a elegantní zdroj elektrického proudu nejen pro závěsný motor, ale i sonar. Ideální Box pro malé lodě, které nemají zabudovaný zdroj. Vnější bateriové kontakty. Vestavěný měřič baterie zobrazuje aktuální „stav nabití“. 2 x 12-voltové zástrčky příslušenství a 2 jističe s manuálním resetem (10 ampérů pro zástrčky příslušenství a 60 ampérů pro vlečný motor). Vhodné pro baterie skupiny 24 a 27. Rozměr - d: 340 x 180 x 225. Neobsahuje akumulátor.  Adaptér součástí: Ne Země původu: USA : 20210309.0 Hmotnost netto (kg): 0.5 Délka (mm): ...340.0 Šířka (mm): 180.0 Výška (mm): 300.0

Produkt je výrobek značky Minn Kota ,distribuovaný s EAN kódem 0029402027675.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Minn Kota, Díly a příslušenství vozidel Minn Kota, Díly a příslušenství k motorovým člunům Minn Kota.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Minn Kota Power Center a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly a příslušenství k motorovým člunům sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Minn Kota a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Minn Kota najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Minn Kota Power Center
Právě si prohlížíte...

3390,- Kč