Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

RGBlink PTZ Camera 12x NDI Šedá - 22% sleva

-22%
RGBlink PTZ Camera 12x NDI Šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


RGBlink PTZ Camera 12x NDI Šedá z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, videokamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným RGBlink PTZ Camera 12x NDI Šedá .

Zlevněné zboží

Ať už výstup na HDMI, SDI nebo NDI ™ | HX, RGBlink PTZ kamery poskytují řadu zabudovaných funkcí. Pokročilé zpracování obrazu ISP a algoritmy zvyšují obrazový výkon snímače a kódují plynulé a stabilizované video bez ohledu na zvolenou šířku pásma.K dispozici je plný horizontální rozsah 340 stupňů a vertikální rozsah 120 stupňů spolu s širokým pozorovací...m úhlem 72,5 stupně, díky čemuž jsou kamery RGBlink vhodné pro náročné aplikace, ať už na krátké nebo dlouhé vzdálenosti.Díky vestavěnému vysoce přesnému motorového pohonu je možné kameru znovu přemístit za sekundu o 60 stupňů a rychlostí přiblížení 0,1 stupně. Velký pohyb nebo malý vícerychlostní pohyb je nejen plynulý a přesný, ale i mimořádně tichý.Automatické zaostřování s pokročilými algoritmy zvyšuje celkovou výkonnost a usnadňuje ovládání.V těchto kamerách je zabudované video přes IP prostřednictvím NDI, které umožňuje rychlou a snadnou integraci s profesionálními vysílači, jakož i s populárními platformami s podporou NDI, jako je Zoom.Multi-Scene Preset - Vytvořte a uložte až 255 předvoleb s pozicí, zvětšením a zaostřením přes webové rozhraní. Přiřaďte předvolby tlačítkům na okamžité vyvolání.Prohlédněte si video a ovládejte kameru přes rozhraní webového prohlížeče jednoduchým připojením přes LAN. K monitorování použijte jakýkoliv videovýstup.Zachyťte video i při slabém osvětlení - již od 0,5 Luxu. Senzor kamer se přizpůsobuje a optimalizuje v celém rozsahu světlých a tmavých prostředí.Kamery RGBlink PTZ nabízejí širokou kompatibilitu a propojení na podporu širokého spektra aplikačních možností. Připojení videa jsou poskytovány pro SDI a HDMI, jakož i pro protokoly založené na IP. Kontrolní protokoly zahrnují RTSP, Visco a PELCO. Barva : Šedá Adaptér součástí : Ano Hmotnost : 1,4 kg Typ snímače : CMOS Optický zoom : 12x Napájení : Adaptér Digitální zoom : 10x Rozlišení : 1080p HD Rozlišení : 720p Země původu : Čína Balení obsahuje : Adaptér Clona : f/1.8-f/2.4 Balení obsahuje : Manuál

Produkt je výrobek značky Rgblink.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Rgblink, Fotoaparáty a kamery Rgblink, Videokamery Rgblink.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

963,- Kč
Detail
10 659,- Kč
10 090,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

RGBlink PTZ Camera 12x NDI Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, videokamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rgblink a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rgblink najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

RGBlink PTZ Camera 12x NDI Šedá
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

23899,- Kč