Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Polaroid Now Black

Polaroid Now Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Polaroid Now Black z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Polaroid Now Black .

Detailní informace

Vše, co potřebujete, abyste mohli začít fotit fotoaparátem Polaroid. Fotoaparát Polaroid Now a dvojbalení barevného filmu typu i (16 fotografií). Analogový instatní fotoaparát vybaven automatickým zaostřováním, dvojitou expozicí, samospouští a pracuje s filmy i-Type a 600, které vám pomohou zachytit život tak, jak ho žijete v tomto ikonickém formátu instantního filmu. Tato série představuje v&...yacute;voj originálních fotoaparátů Polaroid OneStep ze 70. let, díky kterým bylo fotografování pro každého jednoduché. Produkt Now bere tuto jednoduchost a dodává větší kreativní kontrolu, čistý design a živé barvy, díky čemuž je více než jen tvůrce momentek - ale i doplňkem života. Typ baterie: Li-Ion Barva: Černá Země původu: Čína Digitální zoom: Ne Vstavaný blesk: Ano Optická stabilizace objektivu: Ne Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Baterie Balení obsahuje: USB kabel Napájení: Žádné, Pouze bateriový provoz Vstup na SD: Ne Typ: Instatní Hledáček: Optická Hmotnost: 434 g Provoz na baterie: Ano Hloubka (cm): 15.2 Výška (cm): 9.4 Šířka (cm): 11.22 Typ kamery: Instatní Speciální vlastnosti: Built-in Flash Rozměr: 2:3 Barva podle výrobce: Black

Produkt je výrobek značky Polaroid ,distribuovaný s EAN kódem 9120096770890.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Polaroid, Fotoaparáty a kamery Polaroid, Digitální fotoaparáty Polaroid.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Polaroid PLD 4123/S 807/M9 Black/Grey UNI Lifestyle brýle

Velikost UNI / Black / Polycarbonate / Pro muže / Polaroid
1 416,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Polaroid Now Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Polaroid a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Polaroid najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Polaroid Now Black
Právě si prohlížíte...

3290,- Kč