Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fujifilm Instax Mini 11 Purple

Fujifilm Instax Mini 11 Purple

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fujifilm Instax Mini 11 Purple z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fujifilm Instax Mini 11 Purple .

Detailní informace

Vysoce výkonný blesk automaticky počítá okolní jas a podle toho upravuje rychlost závěrky - nejsou zapotřebí žádné speciální nastavení. Mini 11 zachycuje světlé pozadí a světlé objekty i v tmavých prostorech. Jednoduchým vytažením objektivu se okamžitě přepnete do režimu selfie! Použijte režim selfie a fotografujte objekt vzdálený 30 až 50 cm, abyste mohli vždy získat jasný záběr zbl&ia...cute;zka. Součástí balení jsou dvě násadky na spoušť a řemínek. Typ: Instatní Hledáček: Optická Vstavaný blesk: Ano Optická stabilizace objektivu: Ne Vstup na SD: Ne Barva: Fialová Napájení: Žádné, Pouze bateriový provoz Balení obsahuje: Manuál Typ baterie: AA Hmotnost: 293 g Země původu: Čína Digitální zoom: Ne Typ objektivu: Zoom Minimální ohnisková vzdálenost: 60 mm Balení obsahuje: Baterie Provoz na baterie: Ano Hloubka (cm): 6.73 Výška (cm): 12.12 Maximální ISO: 800.0 Šířka (cm): 10.76 Typ kamery: Instatní Maximální ohnisková vzdálenost: 60 mm Maximální čas závěrky: 2 s Minimální čas závěrky: 250 s Optický zoom: 0.37 x Speciální vlastnosti: Built-in Flash Speciální vlastnosti: Selfie mirror Minimální zaostřovací vzdálenost: 30 cm Max. světelnost při min. ohniskové vzdálenosti: f/12.7 Max. světelnost při max. ohniskové vzdálenosti: f/12.7 Barva podle výrobce: Purple

Produkt je výrobek značky Fujifilm Instax ,distribuovaný s EAN kódem 4547410431018.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Fujifilm Instax, Fotoaparáty a kamery Fujifilm Instax, Digitální fotoaparáty Fujifilm Instax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Violet
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 090,- Kč
2 008,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fujifilm Instax Mini 11 Purple a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujifilm Instax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujifilm Instax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujifilm Instax Mini 11 Purple
Právě si prohlížíte...

2090,- Kč