Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odsavač par Guzzanti GSL 60 black

Odsavač par Guzzanti GSL 60 black
Odsavač par Guzzanti GSL 60 black
Odsavač par Guzzanti GSL 60 black
Odsavač par Guzzanti GSL 60 black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odsavač par Guzzanti GSL 60 black z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, digestoře, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odsavač par Guzzanti GSL 60 black .

Detailní informace

Zbavte se nežádoucích zápachů při vaření a přebytečné páry díky výsuvného odsavače Guzzanti GSL 60 v černé barvě. Ten se stane nejen praktickým pomocníkem ale také elegantním designovým doplňkem vaší kuchyně. Výkon odsávání dosahuje až 196 m3/h, k dispozici vám jsou však celkem 3 rychlostní stupně, díky kterým můžete rychlost odsávání snížit až na 148 m3/h a šetřit tak energii. Odsavač Guzzanti GSL 60 můžete také přepnout na recirkulační provoz.S odsavačem Guzzanti GSL 60 získáte dokonalý přehled na varné ploše. Přispěje k tomu zejména zabudova...né halogenové osvětlení (2x 20W). Odsavač je vybaven hliníkovými filtry, které účinně zachytí veškerou mastnotu. Filtry lze vyjmout a umýt také v myčce nádobí. Příjemně vás potěší velmi tichý provoz, který dosahuje hlučnosti 66 dB při nejvyšším stupni výkonu.Hlavní výhody: výkon až 196 m3/h 3 stupně výkonu možnost recirkulace halogenové osvětlení hlučnost 66 dB

Produkt je výrobek značky Guzzanti ,distribuovaný s EAN kódem 5904036026377.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Guzzanti, Kuchyně a jídelny Guzzanti, Kuchyňské spotřebiče Guzzanti, Digestoře Guzzanti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 269,- Kč
Detail
2 419,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odsavač par Guzzanti GSL 60 black a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, digestoře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Guzzanti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Guzzanti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odsavač par Guzzanti GSL 60 black
Právě si prohlížíte...

2499,- Kč