Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odsavač par Bosch DFT 63AC50

Odsavač par Bosch DFT 63AC50
Odsavač par Bosch DFT 63AC50
Odsavač par Bosch DFT 63AC50
Odsavač par Bosch DFT 63AC50

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odsavač par Bosch DFT 63AC50 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, digestoře, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odsavač par Bosch DFT 63AC50 .

Detailní informace

Výsuvný odsavač par Bosch DFT 63AC50 Přemýšlíte nad tím, jak zajistit čerstvý vzduch v kuchyni po celou dobu vaření? V teplých měsících můžete jednoduše otevřít okno, ale v těch zimních už to tak snadné není. Abyste si mohli příjemné prostředí užívat celý rok, pořiďte si výsuvný odsavač par Bosch DFT 63AC50. Tento moderní pomocník, který se hodí do každé kuchyně, se pyšní výkonem odvětrávání až 360 m³/h, můžete si tak být jisti, že v místnosti zvládne udržet optimální klima, a to i v případě smažených či připálených jídel. Velkou výhodou je vel...mi tichý chod. Ten je při maximálním nastavení pouhých 62 dB. Nemusíte se tak bát, že byste byli rušeni. Samozřejmostí je i halogenové osvětlení, které vám poskytne dokonalý přehled o tom, co se děje na kuchyňské lince či v hrncích. Nastavte si vše podle vašich představ Velkou výhodou je, že výsuvný odsavač Bosch vám nabízí hned dvě možnosti, jak se zbavit nepříjemného vzduchu v místnosti. První z nich je provoz s odvětráváním. Ten mohou využit domácnosti, které mají možnost napojit digestoř na odtahové potrubí či komín. Principem je, že nasátý vzduch je odveden ven z místnosti a jeho návratu mu zabrání odtahová klapka. Druhou možností je provoz s cirkulací. Ten nasaje vzduch do sebe a přes uhlíkový filtr ho navrátí zpět do místnosti. Můžete tak digestoř umístit kamkoliv. Abyste si mohli opravdu vše nastavit podle vašich představ, máte možnost si na přehledném tlačítkovém panelu vybrat až ze tří stupňů odsávání. Tukový filtr Součástí výsuvného odsavače par Bosch je kvalitní tukový filtr v kovovém provedení. Jeho úkolem je zachytit tukové a mechanické částice, které vznikají při vaření, a navíc zabránit tomu, aby se ventilátor zanášel. Velkou výhodou je, že tento druh filtru můžete kdykoliv vyjmout a umýt v ruce či myčce na nádobí. Nemusíte tak utrácet peníze za nový. Aby spotřebič pracoval neustále jako nový, doporučuje se provádět toto čištění jednou za dva měsíce.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242002976525.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Digestoře Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Digestoř Bosch DFT 63AC50

Velikost 180 mm / Stříbrná / Bosch
3 771,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odsavač par Bosch DFT 63AC50 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, digestoře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odsavač par Bosch DFT 63AC50
Právě si prohlížíte...

3499,- Kč