Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odsavač par Guzzanti ORW White

Odsavač par Guzzanti ORW White

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/odsavac-par-guzzanti-orw-white-270661_grande.jpg?v=1637174407): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Odsavač par Guzzanti ORW White
Odsavač par Guzzanti ORW White
Odsavač par Guzzanti ORW White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odsavač par Guzzanti ORW White z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, digestoře, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odsavač par Guzzanti ORW White .

Detailní informace

Zajímavý ostrůvkový odsavač Guzzanti ORW v bílé barvě se stane ideálním spotřebičem do vaší kuchyně. S maximálním výkonem 767 m3/h v mžiku odstraní nepříjemné pachy a odsaje výpary vzniklé při vaření. Nabízí 4 výkonnostní stupně, díky kterým můžete rychlost odsávání pohodlně regulovat. Funkce Timer pak umožňuje automatické vypnutí odsavače po 10 minutách, maximálně však po 90 minutách.Odsavač Guzzanti ORW je výškově nastavitelný (od 85 do 116 cm). Veškerá mastnota je zachytávána do kovového filtru, jež můžete pohodlně umývat také v myčce nádobí.... Maximální hlučnost při nejvyšším výkonu dosahuje pouhých 60 dB. Odsavač lze používat také jako recirkulační přes uhlíkový filtr.

Produkt je výrobek značky Guzzanti ,distribuovaný s EAN kódem 5904036022539.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Guzzanti, Kuchyně a jídelny Guzzanti, Kuchyňské spotřebiče Guzzanti, Digestoře Guzzanti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 269,- Kč
Detail
2 419,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odsavač par Guzzanti ORW White a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, digestoře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Guzzanti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Guzzanti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odsavač par Guzzanti ORW White
Právě si prohlížíte...

14999,- Kč