Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odsavač par Siemens LC67BCP50

Odsavač par Siemens LC67BCP50
Odsavač par Siemens LC67BCP50
Odsavač par Siemens LC67BCP50
Odsavač par Siemens LC67BCP50

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odsavač par Siemens LC67BCP50 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, digestoře, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odsavač par Siemens LC67BCP50 .

Detailní informace

Odsavač par Siemens LC67BCP50 Odsavač par Siemens LC67BCP50 se velmi rychle stane nepostradatelným pomocníkem vaší kuchyně. Na první pohled vás zaujme svým elegantním designem, díky kterému se hodí do každé domácnosti. Výkon, který má 3 stupně + 2 intenzivní, dokáže odsát až 674 m3 za hodinu, což vám poskytne čistý vzduch bez zápachu. iQdrive motor Odsavač par Siemens LC67BCP50 je vybaven iQdrive motorem, který zajišťuje vysoký výkon a zároveň pracuje velmi tiše. Takže i při maximálním intenzivním výkonu můžete být beze strachu, že byste neusly...šeli vřít vodu na varné desce. Jednoduché nastavení Nastavení odsávání nebylo nikdy jednodušší! Pouhým dotykem si zvolíte stupeň odtahu a pak necháte vše na odsavači. O perfektní přehled nad varnou deskou se starají LED úsporné žárovky, které nejen, že skvěle osvětlí prostor pod odsavačem, ale jsou velmi úsporné.

Produkt je výrobek značky Siemens ,distribuovaný s EAN kódem 4242003831724.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Siemens, Kuchyně a jídelny Siemens, Kuchyňské spotřebiče Siemens, Digestoře Siemens.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 990,- Kč
Detail
1 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odsavač par Siemens LC67BCP50 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, digestoře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Siemens a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Siemens najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odsavač par Siemens LC67BCP50
Právě si prohlížíte...

15126,- Kč