Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odsavač par komínový Concept OPK4760wh

Odsavač par komínový Concept OPK4760wh
Odsavač par komínový Concept OPK4760wh
Odsavač par komínový Concept OPK4760wh
Odsavač par komínový Concept OPK4760wh

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odsavač par komínový Concept OPK4760wh z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, digestoře, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odsavač par komínový Concept OPK4760wh .

Detailní informace

Jak vybrat správný odsavač Výkon odsavače by měl odpovídat minimálně sedminásobku a ideálně desetinásobku objemu místnosti, ze které má odvádět výpary. Pokud máte kuchyň propojenou s obývacím prostorem, musíte započítat oba pokoje. Pokud si přejete tichý odsavač, doporučujeme provést výpočet optimálního výkonu odsavače a trochu ho „předimenzovat“ Pak můžete k odvětrávání používat jen 1. a 2. stupeň, které mají tišší provoz. Výkon odsavače Odsavač disponuje 3 stupni nastavení výkonu a stupněm Boost, díky kterému si můžete dle aktuální potřeby zv...ýšit výkon na maximum, čímž rychleji odvedete vzniklou páru a všechny nežádoucí odéry z vaření. Stejně důležité je i umístění odsavače nad varnou plochu. Dle norem by se měla digestoř umístit minimálně 65 cm nad elektrickou varnou desku a 68 – 70 cm nad plynovou varnou desku. Účinná recirkulace Pokud nemáte možnost v kuchyni odvést páru ven, využijte jednoduše funkci recirkulace. V běžném odsavači najdete tukový filtr, který na sebe váže mastnoty. U recirkulace přidáte za tukový filtr i uhlíkový, který pohlcuje pachy. Vzduch se přečistí a fouká zpět do místnosti. Schopnost tohoto filtru pohlcovat pachy je dána četností jeho používání. Při normálním využívání 2 x – 3 x do týdne má tuto schopnost zhruba 3 – 4 měsíce. Snadné čištění tukového filtru Snadnější už to být nemůže. Tukový filtr z Vašeho odsavače můžete jednoduše vložit do myčky a spustit standardní program, bude pak jako ze škatulky. Pokud nemáte momentálně přístup k myčce, tak bohatě postačí i šikovné ruce a jarová voda. Variabilní výška odsavače Nastavte se výšku odsavače dle své libosti. V balení naleznete dvě části „komínu“, které do sebe zapadají. Vy si tak lehce můžete nastavit výšku podle svých představ. Dotykové ovládání Jednoduchá manipulace s odsavačem je zpříjemněna intuitivním dotykovým ovládáním. To zajišťuje maximální komfort při obsluze. Zjednodušuje se tak i jeho čištění, kdy nepřekáží žádné vystouplé prvky. Úsporné LED osvětlení Extra úsporné LED diody Vám dokonale osvítí varnou desku. Hlavní výhodou je vysoká úspora elektrické energie oproti klasickým žárovkám a výrazně delší životnost. Praktický časovač Odsavač je vybavený praktickou funkcí časovače, který vše zařídí za Vás. Vy si můžete nastavit odložené vypnutí, odsavač vše dovysaje a vy máte během chvíle kuchyň bez zápachu.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631003961.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Digestoře Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Digestoř Concept OPP 2060

Velikost 145 mm / Stříbrná / Concept
2 699,- Kč
Detail
5 999,- Kč
Detail
2 369,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odsavač par komínový Concept OPK4760wh a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, digestoře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odsavač par komínový Concept OPK4760wh
Právě si prohlížíte...

5849,- Kč