Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odsavač par Bosch DRC99PS20

Odsavač par Bosch DRC99PS20
Odsavač par Bosch DRC99PS20
Odsavač par Bosch DRC99PS20
Odsavač par Bosch DRC99PS20

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odsavač par Bosch DRC99PS20 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, digestoře, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odsavač par Bosch DRC99PS20 .

Detailní informace

Odsavač par Bosch Odsavač par Bosch DRC99PS20 se velmi rychle stane vaší nedílnou součásti kuchyně. Odsavač nabízí 3 stupně výkonu + 2 intenzivní stupně a dokáže odsát až 459 m3 za hodinu. Tukový filtr Součástí odsavače par je tukový filtr. Tento filtr zachycuje tukové a mechanické částice, které vznikají při vaření, a navíc zabránit tomu, aby se ventilátor zanášel. Velkou výhodou je, že tento filtr můžete kdykoliv vyjmout a umýt v ruce či myčce na nádobí, aniž byste museli utrácet peníze za nový. Aby spotřebič pracoval neustále jako nový, je v...hodné provádět čištění filtru jednou za dva měsíce. Tichý provoz Pro zvýšení účinnosti odsávání vyvinula společnost Bosch hospodárný systém EcoSilence DriveTM. Motor EcoSilence Drive je extrémně efektivní, zároveň velmi tichý a zajišťuje nízkou spotřebu elektrické energie. Systém EcoSilence DriveTM pracuje velmi tiše a zaručuje špičkové výsledky. Automatické zapnutí Využijte interakci odsavače par s varnou deskou díky modulu Wi-Fi. Při zapnutí varné desky se automaticky také zapne odsavač par a to dříve, než je pára viditelná. Vy tak budeme mít dokonalý přehled nad vařením, bez nepříjemného zápachu. Po vypnutí varné desky se automaticky odsavač par po krátké době vypne. LED osvětlení Nastavení odsávání nebylo nikdy jednodušší! Pouhým dotykem si zvolíte stupeň odtahu a pak necháte vše na odsavači. Navíc vám dá spotřebič také vědět, kdy je třeba vyčistit filtr. O perfektní přehled nad varnou deskou se starají LED žárovky, které nejen, že skvěle osvětlí prostor pod odsavačem, ale jsou velmi úsporné.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005133871.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Digestoře Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Digestoř Bosch DFT 63AC50

Velikost 180 mm / Stříbrná / Bosch
3 771,- Kč
Detail
2 490,- Kč
Detail
2 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odsavač par Bosch DRC99PS20 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, digestoře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odsavač par Bosch DRC99PS20
Právě si prohlížíte...

30989,- Kč