Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Digitální audio chůvička TrueLife NannyTone VM1

Digitální audio chůvička TrueLife NannyTone VM1
Digitální audio chůvička TrueLife NannyTone VM1
Digitální audio chůvička TrueLife NannyTone VM1
Digitální audio chůvička TrueLife NannyTone VM1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Digitální audio chůvička TrueLife NannyTone VM1 z kategorie děti a kojenci, potřeby pro bezpečnost dětí, dětské monitory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Digitální audio chůvička TrueLife NannyTone VM1 .

Detailní informace

Digitální audio chůvička TrueLife NannyTone VM1 Přehledný displej Displej rodičovské jednotky je jednoduchý a výborně čitelný, k intuitivnímu ovládání chůvičky slouží jen 4 tlačítka. Můžete tak okamžitě reagovat na potřeby svého miminka, ať už chcete rozsvítit noční světlo, zkontrolovat teplotu nebo přehrát uklidňující melodii. Ideální na cesty Dětská jednotka si díky micro USB rozumí se zásuvkou i powerbankou, a navíc je možné ji napájet i z obyčejných AAA baterií. To vše s garancí 100% bezpečí pro vašeho drobečka. Rodičovská jednotka je zase ...vybavena třemi dobíjecími bateriemi v základním balení. Společně s úsporným VOX režimem je tak NannyTone VM1 ideální chůvičkou na cesty. Push to talk NannyTone neslouží jen k odposlouchávání zvuků vycházejících z pokojíčku vaší ratolesti. Funkce push to talk zajišťuje obousměrný přenos zvuku. A tak, když je to potřeba, můžete své dítě ukonejšit vlastním hlasem z místa, kde zrovna sedíte.

Produkt je výrobek značky Truelife ,distribuovaný s EAN kódem 8594175353518.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Truelife, Potřeby pro bezpečnost dětí Truelife, Dětské monitory Truelife.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 990,- Kč
1 795,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Digitální audio chůvička TrueLife NannyTone VM1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, potřeby pro bezpečnost dětí sleva, dětské monitory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Truelife a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Truelife najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Digitální audio chůvička TrueLife NannyTone VM1
Právě si prohlížíte...

1029,- Kč