Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

THULE Urban Glide 2 Black on Black 2022 - 18% sleva

-18%
THULE Urban Glide 2 Black on Black 2022
THULE Urban Glide 2 Black on Black 2022
THULE Urban Glide 2 Black on Black 2022
THULE Urban Glide 2 Black on Black 2022

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


THULE Urban Glide 2 Black on Black 2022 z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným THULE Urban Glide 2 Black on Black 2022 .

Zlevněné zboží

Dopřejte si a svému dítěti pohodlí a styl s multifunkčním kočárkem THULE Urban Glide 2 ve stínu tmavé elegance. Navržen pro aktivní rodiny, tento kočárek kombinuje lehkost a flexibilitu pro městská dobrodružství i přírodní výlety. Pohodlný pro děti a ergonomický pro rodiče. Hlavní charakteristiky kočárku Thule Urban Glide 2 Black on Black:   Přední otočné kolo umožňuje snadnou manévrovatelnost, zatímco možnost fixace při joggingu a velká 16palcová zadní kola zajišťují hladký pohyb. Kompaktní skládání jednou rukou šetří prostor při skladová...ní a přepravě. Rychlostní řízení na náročném terénu je zajištěno integrovanou otočnou brzdou na rukojeti. Vylepšená stříška s bočními větracími okénky chrání dítě a zároveň zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu. Pohodlné nastavení sezení lze snadno provést jednou rukou. Plynulé odpružení zvyšuje komfort jízdy pro rodiče i dítě. Nastavitelná rukojeť zajišťuje ergonomické a pohodlné vedení kočárku. Prostorný úložný prostor s bezpečnostním zipem, síťové kapsy a dvě síťové kapsy na svačinu či hračky jsou ideální pro uložení všeho, co budete potřebovat na cestách. Pohodlné a bezpečné sedátko s polstrovanými pětibodovými popruhy a integrovaným větráním Okénko s magnetickým uzávěrem umožňuje pozorovat dítě bez rušení. Reflexní prvky na kolech a stříšce zvyšují bezpečnost ve slabém světle. Kompatibilita s vaničkou Thule Bassinet nebo adaptérem na autosedačku rozšiřuje možnosti využití již od narození dítěte (přídavné příslušenství se prodává zvlášť). Sluneční clona a UV ochrana (UPF 50+) chrání dítě za každého počasí.   Technické specifikace: Rozměry sezení: opěrka zad - 53 cm výška x 26,5 cm šířka, sedák - 21 cm hloubka x 28,5 cm šířka, podložka pro nohy - 25 cm délka x 30 cm šířka. Maximální hmotnost dítěte: 34 kg Rozměry po složení: 87 cm délka x 69 cm šířka x 34 cm výška Hmotnost kočárku: 11,4 kg Šířka ramen: 31,5 cm Výška sedáku: 53 cm Šířka pro dveře: 69 cm Bezpečnostní systém: pětibodové bezpečnostní popruhy Soulad s bezpečnostními normami Typ: Urban Glide 2 Black on Black Značka: Thule

Produkt je výrobek značky Thule ,distribuovaný s EAN kódem 872299048816.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Thule, Přeprava dětí Thule, Dětské kočárky Thule.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Modrá cestovní taška Thule Chasm

Modrá / 100 % nylon / Pro ženy / Thule
4 599,- Kč
4 139,- Kč
Detail

Černý cestovní batoh Thule Aion 40 l

černá / Polyester / Pro ženy / Thule
5 099,- Kč
4 079,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

THULE Urban Glide 2 Black on Black 2022 a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Thule a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Thule najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

THULE Urban Glide 2 Black on Black 2022
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

16890,- Kč