Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black + nánožník + stříška letní na Street+ Summer Silver Complete

PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black + nánožník + stříška letní na Street+ Summer Silver Complete
PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black + nánožník + stříška letní na Street+ Summer Silver Complete
PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black + nánožník + stříška letní na Street+ Summer Silver Complete
PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black + nánožník + stříška letní na Street+ Summer Silver Complete

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black + nánožník + stříška letní na Street+ Summer Silver Complete z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black + nánožník + stříška letní na Street+ Summer Silver Complete .

Detailní informace

Konstrukce s nafukovacími kolečky, černou koženkovou rukojetí a madlem, včetně černého nánožníku a letní stříšky Tisíckami maminek oblíbený kočárek Street+ Air, pohodlný a ověřený. Sportovní kočárek Street+ Air Black je kvalitní a elegantní s madlem a rukojetí v univerzální černé barvě a ocení jej každá maminka, která bude mít možnost ho kočárkovat. Také ho ocení Vaše dítě, které se v něm bude cítit komfortně za každého počasí a jistě si ho oblíbí už během první jízdy. Street+ Air zajišťuje stabilitu, díky kvalitní konstrukci a díky nafukovacím... kolům zvládne hravě jízdu i v náročném terénu. Kočárek je určen pro děti od 6 měsíců do 22 kg. Maximální hmotnost zatížení kočárku je do 25 kg. Vlastnosti: velká nafukovací kola vhodná do každého terénu vhodný až do 22 kg dítěte snadné skládání jednou rukou středová příčka pod rukojetí, která zajišťuje lepší stabilitu kočárku výškově polohovatelná rukojeť a odnímatelné otočné madlo potažené černou eko-kůží velká opěrka zad pro maximální pohodlí dítěte síťka v zadní části opěrky zad pro lepší provzdušnění kočárku praktická kapsa na drobnosti polohovatelná opěrka na nožičky reflexní prvky 5bodové nastavitelné bezpečnostní pásy jednoduchý systém polohování opěrky zad a nohou téměř do úplného lehu kvalitní úchyt kol, který zajišťuje stabilitu kočárku během jízdy velký prostorný nákupní košík s nosností do 3 kg nafukovací kola s bílým lemováním otočná přední kolečka s aretací centrálna brzda pojistka proti rozložení kočárku potah nelze odejmout součástí balení je černý nánožník Technické parametry: maximální zatížení kočárku: 25 kg maximální hmotnost dítěte v kočárku: 22 kg hmotnost konstrukce: 11,39 kg (s nafukovacími koly) rozměry rozloženého kočárku: 108 × 56 × 87 cm (s kolečky) rozměry složeného kočárku: 28 × 56 × 75 cm (s kolečky) délka zádové opěrky: 48 cm délka sedací části: 23,5 cm délka opěrky na nohy: 24 cm šířka sedadla: 35 cm průměr předního kola: 20 cm průměr zadního kola: 28,5 cm Přizpůsobte svůj kočárek Street + horkým letním dnům! Vzdušná stříška ochrání Vaše děťátko před silným sluníčkem, stejně jako hmyzem a poskytne mu ideální prostředí pro odpočinek. Síťovaná látka v zadní části kočárku Street + v kombinaci s letní stříškou zajistí přístup příjemného vánku a děťátko se bude cítit příjemně. Ať už jste ve městě, v parku nebo na pláži. Výhody produktu: Vzdušný materiál ideální na horké dny. Po překlopení stříška s kšiltem zajistí příjemný stín. Síťované otvory na bocích stříšky umožňují optimální cirkulaci vzduchu. Jedinečná integrovaná hustě tkaná síťka s UV ochranou ochrání dítko před sluníčkem i dotěrným hmyzem. Síťku je možné podle potřeby srolovat na své místo do kšiltu na stříšce a uzavřít zipem. Kontrolní okénko na stříšce zajistí kdykoliv kontakt s děťátkem. Stříška je jednoduše odnímatelná z konstrukce. Součástí balení je třídílný set polstrování na bezpečnostní pásy v barvě stříšky. Upozornění: Tato stříška NENÍ kompatibilní se starším modelem kočárku Street.

Produkt je výrobek značky Petite&mars ,distribuovaný s EAN kódem 8590000000015.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Petite&mars, Přeprava dětí Petite&mars, Dětské kočárky Petite&mars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black + nánožník + stříška letní na Street+ Summer Silver Complete a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petite&mars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petite&mars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black + nánožník + stříška letní na Street+ Summer Silver Complete
Právě si prohlížíte...

8389,- Kč