Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

3x MILZU! BIO Kroužky cereální s medem 400 g - 12% sleva

-12%
3x MILZU! BIO Kroužky cereální s medem 400 g
3x MILZU! BIO Kroužky cereální s medem 400 g
3x MILZU! BIO Kroužky cereální s medem 400 g
3x MILZU! BIO Kroužky cereální s medem 400 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


3x MILZU! BIO Kroužky cereální s medem 400 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným 3x MILZU! BIO Kroužky cereální s medem 400 g .

Zlevněné zboží

Dětské snídaňové cereálie ve tvaru kroužků s medem jsou vyrobené z BIO žitné mouky a BIO ovesné mouky, získané z BIO certifikovaných farem v Lotyšsku. Jedná se o zdravou alternativu ke klasickým cereáliím na trhu! Tento výrobek nemá na trhu konkurenci! Obsahují až o 50% méně cukru než tradiční značky na trhu. Přidaný med je sklizený na území národního parku Gauja v Lotyšsku a obsahuje vlákninu nezbytnou pro řádné fungování těla. Prostě zdravá snídaně bez chemie! Tyto cereálie obsahují pouze 100% přírodní složk...y. Nejsou přidávána žádná dochucovadla, barviva nebo geneticky modifikované suroviny. Navíc jsou bohatým zdrojem vlákniny. Obsahují dále přirozeně se vyskytující vitamíny B a E, které zůstávají přítomny i po výrobním procesu. Dále obsahují různé minerály jako železo, fosfor, zinek, hořčík a draslík. Absolutně bez přidaného tuku. Vhodné také pro vegetariány. Přírodní žitná mouka té nejvyšší kvality obsahuje obrovské množství biologicky aktivních látek a podstatně více vlákniny a vitamínů E než mnoho jiných zrn. Proč je dobré žito pro vaše tělo? Vytváří sytost díky obsahu nerozpustné vlákniny Napomáhá rychlejšímu a lepšímu trávení Pomáhá tělu zbavovat se toxinů, a tak snižuje riziko rakoviny tlustého střeva Snižuje riziko diabetu typu 2 v důsledku vysokých hladin hořčíku a manganu v žitu Snižuje hladinu cholesterolu a snižuje riziko srdečních a kardiovaskulárních onemocnění v důsledku jeho nízkého GI (glykemického indexu) Složení: BIO MOUKA (BIO žitná mouka 62%, BIO ovesná mouka 16%), BIO sirup ze třtinového cukru, BIO med 1,2%, mořská sůl.

Produkt je výrobek značky Milzu! ,distribuovaný s EAN kódem 8590000000015.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Milzu!, Kojení a krmení Milzu!, Dětská a kojenecká strava Milzu!.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

3x MILZU! BIO Kroužky cereální s medem 400 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Milzu! a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Milzu! najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

3x MILZU! BIO Kroužky cereální s medem 400 g
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

315,- Kč