Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BRITAX RÖMER Autosedačka Adventure Cosmos Black

BRITAX RÖMER Autosedačka Adventure  Cosmos Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BRITAX RÖMER Autosedačka Adventure Cosmos Black z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské a kojenecké autosedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BRITAX RÖMER Autosedačka Adventure Cosmos Black .

Detailní informace

Autosedačka Adventure dokazuje, že bezpečná autosedačka může být pro starší děti pohodlná. Velice lehká a snadno se přenáší. HLAVNÍ RYSY Nízká hmotnost – snadno se přenáší mezi vozidly. Nastavitelná opěrka hlavy a vedení pásů. Ergonimická opěrka hlavy. Potah lze celý vyprat. INSTALACE 3bodový bezpečnostní pás OCHRANA PROTI NÁRAZU Měkkce polstrované boční opěrky POUTÁNÍ 3bodový bezpečnostní pás od automobilu

Produkt je výrobek značky Britax Römer ,distribuovaný s EAN kódem 4000984137477.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Britax Römer, Přeprava dětí Britax Römer, Dětské a kojenecké autosedačky Britax Römer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BRITAX RÖMER Autosedačka Adventure Cosmos Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské a kojenecké autosedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Britax Römer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Britax Römer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BRITAX RÖMER Autosedačka Adventure Cosmos Black
Právě si prohlížíte...

1990,- Kč