Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hamax Sleepy Grey Blue

Hamax Sleepy Grey Blue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hamax Sleepy Grey Blue z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, dětská sedátka na kolo, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hamax Sleepy Grey Blue .

Detailní informace

Dětská sedačka pro kolo, která může být nakloněna dozadu v maximálním sklonu 12,5 stupně, čímž poskytuje dítěti pohodlnou polohu na spaní či odpočinek. Je vybavena volně zavěšenou upevňovací konzolou pro vynikající pružnost a maximální ochranu páteře dítěte. Může být rychle a snadno namontována na kola s nosiči zavazadel nebo bez nich, protože se montuje přímo na sedlovku. Je vhodná pro děti starší 9 měsíců o hmotnosti maximálně 22 kg. Sedačka nabízí ergonomickou sedací pozici a je vybavena tříbodovým bezpečnostním popruhem s opaskovou přezkou,... kterou dítě nedokáže samo otevřít. Nabízí také opěrky nohou pro maximální bezpečnost a pohodlí dítěte. Uzamykatelná montážní konzola je určena pro použití s kulatými rámy s průměrem 28-40 mm. Sedačka splňuje normu TÜV/GS EN14344 a je vyrobena z UV stabilizovaného polypropylenového materiálu. Rozměry: 48 x 39 x 71 cm. Hmotnost: 4,3 kg. Šedo-modré barevné provedení. Země původu: Čína Barva podle výrobce: Grey Blue Barva: Šedá Barva: Modrá Navrženo v: Norsko Montážní průměr: 28-40 mm Užitečné zatížení: 22 kg Typ: Zadní sedačky

Produkt je výrobek značky Hamax ,distribuovaný s EAN kódem 7029775515246.

Procházet zboží z kategorie Sport Hamax, Outdoorové aktivity Hamax, Cyklistika Hamax, Jízdní kola – příslušenství Hamax, Dětská sedátka na kolo Hamax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hamax Sleepy Grey Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, dětská sedátka na kolo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hamax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hamax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hamax Sleepy Grey Blue
Právě si prohlížíte...

2290,- Kč