Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hamax Kiss Black Red

Hamax Kiss Black Red

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hamax Kiss Black Red z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, dětská sedátka na kolo, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hamax Kiss Black Red .

Detailní informace

Dětská sedačka na kolo, která nabízí ergonomickou polohu sezení a volně zavěšenou upevňovací konzolu, která vytváří přirozený pruživý efekt a chrání páteř dítěte během každé jízdy. Může být bezpečně a snadno upevněna na kola s nosiči zavazadel nebo bez nich (upevňuje se přímo na sedlovku), a je vhodná pro děti nad 9 měsíců s maximální hmotností do 22 kg. Sedačka je vybavena nastavitelným bezpečnostním popruhem a opěrkami nohou, stejně jako flexibilním pásovým systémem se sponami, které dítě nedokáže samo otevřít. Je vhodná pro montáž na kulaté ...trubky s průměrem 28-40 mm. Sedačka splňuje normu TÜV/GS EN14344 a je vyrobena z UV stabilizovaného polypropylenového materiálu. Rozměry: 48 x 38,5 x 70 cm. Hmotnost: 3,6 kg. Šedo-červené barevné provedení. Typ : Zadní sedačky Užitečné zatížení : 22 kg Země původu : Čína Barva podle výrobce : Black Red Barva : Černá Montážní průměr : 28-40 mm Navrženo v : Norsko Barva : Červená

Produkt je výrobek značky Hamax ,distribuovaný s EAN kódem 7029775510432.

Procházet zboží z kategorie Sport Hamax, Outdoorové aktivity Hamax, Cyklistika Hamax, Jízdní kola – příslušenství Hamax, Dětská sedátka na kolo Hamax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Hamax Baby Bob Červená

Red Black / Polyethylene / Hamax
643,- Kč
Detail
2 389,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hamax Kiss Black Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, dětská sedátka na kolo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hamax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hamax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hamax Kiss Black Red
Právě si prohlížíte...

1339,- Kč