Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hamax Caress Grey Red with Carrier Adapter

Hamax Caress Grey Red with Carrier Adapter

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hamax Caress Grey Red with Carrier Adapter z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, dětská sedátka na kolo, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hamax Caress Grey Red with Carrier Adapter .

Detailní informace

Dětská sedačka na kolo, která je dodávána s nástavcem pro upevnění na nosič zavazadel a poskytuje dítěti skvělý komfort a zaručuje jeho bezpečnost. Může být rychle a snadno namontována na všechna kola s nosiči zavazadel, které mají nosnost 25-30 kg, lyžiny ve vzdálenosti 120-180 mm a tloušťku konstrukce 10-20 mm. Je vhodná pro děti starší 9 měsíců a s hmotností maximálně 22 kg. Sedačka nabízí nastavitelný systém opěrky pro regulaci její výšky podle potřeb dítěte. Opěrku je také možné sklopit (maximální úhel 20 stupňů) pro pozici vhodnou na span...í. Ramenní popruhy, systém na uchycení nohou a přezky jsou navrženy pro ovládání jednou rukou. Popruhy jsou vyztuženy stejně jako zbytek sedačky, takže mimořádný komfort dítěte je zaručen i během dlouhých jízd. Sedačka je vybavena i reflexními prvky na zadní straně pro lepší viditelnost. Rozměry: 95 x 38 x 29,5 cm. Hmotnost: 4,6 kg. Šedo-červené barevné provedení. Země původu: Čína Barva podle výrobce: Grey Red Barva: Šedá Barva: Červená Navrženo v: Norsko Montážní průměr: 10-20 mm Užitečné zatížení: 22 kg Typ: Zadní sedačky

Produkt je výrobek značky Hamax ,distribuovaný s EAN kódem 7029775530133.

Procházet zboží z kategorie Sport Hamax, Outdoorové aktivity Hamax, Cyklistika Hamax, Jízdní kola – příslušenství Hamax, Dětská sedátka na kolo Hamax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

249,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hamax Caress Grey Red with Carrier Adapter a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, dětská sedátka na kolo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hamax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hamax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hamax Caress Grey Red with Carrier Adapter
Právě si prohlížíte...

2790,- Kč