Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GOOD GOUT BIO Dýňové tažíne s bulgurem 3x190 g

GOOD GOUT BIO Dýňové tažíne s bulgurem 3x190 g
GOOD GOUT BIO Dýňové tažíne s bulgurem 3x190 g
GOOD GOUT BIO Dýňové tažíne s bulgurem 3x190 g
GOOD GOUT BIO Dýňové tažíne s bulgurem 3x190 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GOOD GOUT BIO Dýňové tažíne s bulgurem 3x190 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným GOOD GOUT BIO Dýňové tažíne s bulgurem 3x190 g .

Detailní informace

Dětská výživa od ukončeného 8. měsíce s organickým extra panenským olejem (1 %). Zeleninovo-obilný příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Sterilováno. Složení: 67 % bio dýně (dýně velkoplodá – cucurbita maxima) voda z vaření 9 % bio bulgur (lepek) 3 % bio sušené meruňky 1 % bio extra panenský olivový olej obsahuje lepek Skladování: Před otevřením uchovávejte při pokojové teplotě, po otevření v chladničce max. 24 hodin. Doporučená příprava: Jako nejvhodnější přípravu doporučujeme kapsičku ohřívat po dobu 1 minuty ve vodní lázni. Pro r...ychlejší přípravu vyprázdněte obsah sáčku do misky nebo jej otevřete a vložte přímo do mikrovlnné trouby. Zahřívejte 30 sekund při 750 W (dobu ohřívání přizpůsobte). Promíchejte, zkontrolujte teplotu a máte hotovo! Pro zdraví dítěte dodržujte návod na přípravu a pro skladování. dodavatel: Health Academy s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5 výrobce: BBB – 23 rue Balzac – 75406, Paris Cedex hmotnost: 190 g - 1 kapsička = kompletní strava přizpůsobená dítěti výrobek ekologického zemědělství země původu: vyrobeno ve Francii

Produkt je výrobek značky Good Gout ,distribuovaný s EAN kódem 8590000000015.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Good Gout, Kojení a krmení Good Gout, Dětská a kojenecká strava Good Gout, Kojenecká výživa Good Gout.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOOD GOUT BIO Dýňové tažíne s bulgurem 3x190 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Good Gout a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Good Gout najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOOD GOUT BIO Dýňové tažíne s bulgurem 3x190 g
Právě si prohlížíte...

324,- Kč