BABYBIO Mango bezový květ 120 g

BABYBIO Mango bezový květ 120 g
49 49 1870
49,- Kč

Původní cena: 49,- Kč


Hodnocení:


BABYBIO Mango bezový květ 120 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYBIO Mango bezový květ 120 g .

Detailní informace

BIO ovocný příkrm od 6 měsíců v praktické kapsičce 120 g. 98% obsah šťavnatě osvěžujícího manga, které je okořeněno nádechem bezového květu. Extrakt z bezových květů je znám pro své blahodárné zdravotní účinky i pro svoji svěží chuť. Osvěžující a vydatná svačinka do každé kapsy. Bez přidaných cukrů – bez mléka – bez lepku – bez zahušťovadel. Vyrobeno ve Francii. Obsahuje pouze cukry přirozeně se vyskytující v ovoci. Výrobek ekologického zemědělství. Určeno pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 6. měsíce. Nutriční hodnoty/100 g...: energ. hodnota 285 kJ/67 kcal, bílkoviny ˂0,5 g, sacharidy 15,8 g, z toho cukry 11 g, vláknina 2 g, tuky ˂0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny ˂0,1 g, sůl ˂0,01 g, sodík ˂5 mg Obsah: 120 g Baleno v ochranné atmosféře. Před otevřením lze skladovat při pokojové teplotě. Příprava: Podávejte při pokojové teplotě. Nepřidávejte cukr. Po otevření skladujte v chladničce max. 24 hod. Nenechte děti/deti hrát si s uzávěrem. Spotřebujte do data uvedeného na zadní straně obalu. Složení: mango* 98 %, extrakt z bezového květu*, bez přidaného, cukru, bez mléka, bez lepku *Složky z ekologického zemědělství

Produkt je výrobek značky Babybio ,distribuovaný s EAN kódem 3288131540436.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Babybio, Kojení a krmení Babybio, Dětská a kojenecká strava Babybio, Kojenecká výživa Babybio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYBIO Mango bezový květ 120 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babybio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babybio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYBIO Mango bezový květ 120 g
Právě si prohlížíte...

49,- Kč