BABYBIO Brassé z kozího mléka meruňka banán 2x 130 g

BABYBIO Brassé z kozího mléka meruňka banán 2x 130 g
119 119 905
119,- Kč

Původní cena: 119,- Kč


Hodnocení:


BABYBIO Brassé z kozího mléka meruňka banán 2x 130 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYBIO Brassé z kozího mléka meruňka banán 2x 130 g .

Detailní informace

Mléčný bio příkrm (brassé) od 6 měsíců. Kombinace francouzského fermentované kozího bio mléka, meruněk a ekvádorských banánů. BIO mléčný příkrm (brassé) od 6 měsíců. Dezert z kozího bio mléka pro všechny malé jedlíky. Kombinace francouzského fermentované kozího bio mléka, meruněk dozrálých v oblasti Occitainie a ekvádorských banánů. Kozí mléko má lahodnou chuť a díky přirozeně minimálnímu obsahu αs1 kaseinu je snadněji stravitelné. Fermentované kozí mléko prošlo procesem kvašení, díky kterému positivně působí na zažívací systém. Smetanová plná ...chuť, která potěší chuťové pohárky Vašeho děťátka. Organický mléčný dezert. Mléko – zdroj vápníku. Ekologické balení ve dvou skleničkách, každá z nich s obsahem 130 g, pro optimální rozložení porcí. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry. A něco navíc? Nová nabídka brassé od Babybio ve skleničkách zahrnuje 8 druhů mléčných dezertů. Každý z nich nabízí autentickou originální chuť. Svěží a lahodné chutě brassé Babybio si Vaše děťátko zamiluje. Neobsahuje uměle přidaný cukr. Výrobek ekologického zemědělství. Určeno pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Bez přidaného cukru. Bez palmového oleje. Bez přidané soli. Bez chemických konzervačních látek, dochucovadel, zahušťovadel a barviv. Garance Babybio: Ekologická výživa pro kojence. 25 let odborných zkušeností. Známý původ surovin. Receptury vyvíjené ve spolupráci s francouzskými pediatry a nutričními odborníky. Vyrobeno ve Francii. Baleno v ochranné atmosféře. Obaly neobsahují BPA. Každá nově vyrobená výrobní šarže podléhá laboratornímu rozboru přímo u výrobce, než je uvolněna do prodeje. Složení: fermentované kozí mléko* 40 %, meruňky* 27 %, banány* 18,5 %, voda, maniokový škrob*, zahušťovadlo: ovocný pektin, koncentrovaná citrónová šťáva*, bez přidaného cukru, bez lepku, obsahuje mléko *složky ekologického zemědělství Naše receptury se mohou vyvíjet. Proto přesné info o složení a nutričních hodnotách vždy naleznete na etiketě produktu. Obsahuje: MLÉKO Příprava: Podávejte při pokojové teplotě. Nepřidávejte cukr. Minimální trvanlivost do data uvedeného na horní části obalu. Před otevřením skladujte při pokojové teplotě. Po otevření ihned spotřebujte. Nutriční hodnoty/100 g: energetická hodnota 305 kJ/72 kcal, bílkoviny 2,1 g, sacharidy 11 g, z toho cukry 6,6 g, tuky 2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g, vláknina 1 g, sůl 0,05 g, sodík 19 mg Země původu: Francie Adresa dodavatele: Bohemia Organics s.r.o. , Nad Pískovnou 20, 140 00 Praha 4, Česká republika

Produkt je výrobek značky Babybio ,distribuovaný s EAN kódem 3288131510897.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Babybio, Kojení a krmení Babybio, Dětská a kojenecká strava Babybio, Kojenecká výživa Babybio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYBIO Brassé z kozího mléka meruňka banán 2x 130 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babybio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babybio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYBIO Brassé z kozího mléka meruňka banán 2x 130 g
Právě si prohlížíte...

119,- Kč