BABYBIO Brassé hruška skořice 2x 130 g

BABYBIO Brassé hruška skořice 2x 130 g
99 99 1458
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


BABYBIO Brassé hruška skořice 2x 130 g z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, dětská a kojenecká strava, kojenecká výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYBIO Brassé hruška skořice 2x 130 g .

Detailní informace

BIO mléčný příkrm (brassé) od 6 měsíců. Lahodný mléčný dezert z fermentovaného kravského bio mléka a hrušek dozrálých v oblasti Provence. To vše doplněno o špetku skořice pro ještě lahodnější chuť. Fermentované kravské mléko prošlo procesem kvašení, díky kterému positivně působí na zažívací system. Smetanová plná chuť, která potěší chuťové pohárky Vašeho děťátka. Mléko původem z francouzských ekofarem. Organický mléčný dezert. Mléko – zdroj vápníku. Ekologické balení ve dvou skleničkách, každá z nich s obsahem 130 g, pro optimální rozložení por...cí. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry. A něco navíc? Nová nabídka brassé od Babybio ve skleničkách zahrnuje 8 druhů mléčných dezertů. Každý z nich nabízí autentickou originální chuť. Svěží a lahodné chutě brassé Babybio si Vaše děťátko zamiluje. Neobsahuje uměle přidaný cukr. Výrobek ekologického zemědělství. Určeno pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 6. měsíce. Nutriční hodnoty/100 g: Energetická hodnota 259 kJ/61 kcal, bílkoviny 2,3 g, sacharidy 9 g, z toho cukry 5,1 g, tuky 1,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1 g, vláknina ˂1 g, sůl 0,05 g, sodík 18 mg, vápník 63 mg (16 % RI) Obsah: 2×130 g. Minimální trvanlivost do data uvedeného na horní části obalu. Před otevřením skladujte při pokojové teplotě. Po otevření ihned spotřebujte. Příprava: Podávejte při pokojové teplotě. Nepřidávejte cukr. Složení: Fermentované mléko* 50 %, hrušky* 35 %, voda, maniokový škrob*, zahušťovadlo: ovocný pektin, koncentrovaná citrónová šťáva*, skořice*, bez přidaného cukru, bez lepku, obsahuje mléko. *složky z ekologického zemědělství

Produkt je výrobek značky Babybio ,distribuovaný s EAN kódem 3288131510866.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Babybio, Kojení a krmení Babybio, Dětská a kojenecká strava Babybio, Kojenecká výživa Babybio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYBIO Brassé hruška skořice 2x 130 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, dětská a kojenecká strava sleva, kojenecká výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babybio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babybio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYBIO Brassé hruška skořice 2x 130 g
Právě si prohlížíte...

99,- Kč