Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Philips AVENT Kniha o těhotenství, porodu a dítěti – 1. - 3. díl, komplet

Philips AVENT Kniha o těhotenství, porodu a dítěti – 1. - 3. díl, komplet

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Philips AVENT Kniha o těhotenství, porodu a dítěti – 1. - 3. díl, komplet z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Philips AVENT Kniha o těhotenství, porodu a dítěti – 1. - 3. díl, komplet .

Detailní informace

Autor: Antonín Pařízek. Kniha srozumitelně a přehledně přináší ověřené informace předních českých odborníků z mnoha lékařských oborů o těhotenství, porodu a péči o dítě. Těhotenství: Způsoby plánovaného rodičovství. Životní styl a příprava na těhotenství. Způsoby přirozeného i umělého otěhotnění. První známky těhotenství. Vývoj zárodku a plodu krok za krokem. Předporodní péče v České republice. Hygiena a životospráva těhotných žen. Sport a cestování v těhotenství. Porod: Jak se pozná začátek porodu. Cesta do porodnice. Porod přirozený. Průběh p...orodu. Nepravidelně probíhající porod. Předčasný porod. Porod plodu koncem pánevním napřed. Porod dvojčat a vícerčat. Prodloužené těhotenství. Bezpečné tlumení porodních bolestí. Císařský řez. Znecitlivění u císařského řezu. Prohlídka novorozence. První hodiny a dny po porodu. Poporodní duševní změny matky. Kojení. Cvičení v šestinedělí. Mužské antikoncepční metody. Ženské antikoncepční metody. Dítě: Očkování a imunizace dítěte. Růst a psychomotorický vývoj dítěte. Vývoj a péče o dětský chrup. Výživa kojence. Výživa batolete. Alergie v dětském věku. Běžné kojenecké neduhy, horečka, moučnivka. První pomoc dítěti.

Produkt je výrobek značky Philips Avent ,distribuovaný s EAN kódem 9788074922138.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Philips AVENT Kniha o těhotenství, porodu a dítěti – 1. - 3. díl, komplet a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips Avent a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips Avent najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Philips AVENT Kniha o těhotenství, porodu a dítěti – 1. - 3. díl, komplet
Právě si prohlížíte...

1099,- Kč