Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Peg Perego Primo Viaggio SL 2021 Onyx - 6% sleva

-6%
Peg Perego Primo Viaggio SL 2021 Onyx

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Peg Perego Primo Viaggio SL 2021 Onyx z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Peg Perego Primo Viaggio SL 2021 Onyx .

Zlevněné zboží

Bezpečná dětská autosedačka Primo Viaggio SL je testována podle normy ECE R44/04 a je určena pro děti s hmotností do 13 kg (skupina 0+), tj. pro věk od 0 do přibližně 1 roku. Díky systému bočního nárazu Adjustable Side Impact Protection , který lze nastavit do 5 poloh, je zaručena maximální bezpečnost vašeho dítěte. Dětská autosedačka, která váží pouhých 3,8 kg, je velmi lehká a má 3 možnosti upevnění do auta: S bezpečnostním pásem vozidla (bez základny). Se základnou pro pásy (prodává se samostatně): základna je trvale připevněna k bezpečnostn...ímu pásu auta a autosedačku Primo Viaggio SL lze poté snadno nacvaknout do auta a vyjmout z něj. Se základnou Isofix 0+1 K (prodává se samostatně): základna je trvale upevněna v autech s Isofix bez bezpečnostního pásu, Primo Viaggio SL pak lze jednoduše zacvaknout a vyjmout. Tříbodové bezpečnostní pásy s měkkými polštářky lze díky praktickému systému napínání pásů snadno nastavit do optimální polohy dítěte. Redukční sedačka podporuje optimální polohu při sezení v prvních měsících života dítěte a poté ji lze odstranit. Dětskou autosedačku lze bez námahy přenášet pomocí spouštěcího madla. Stříška, kterou lze nastavit nezávisle na rukojeti, chrání dítě před větrem a sluncem a nabízí integrovaný ochranný faktor proti slunci, a tím i ochranu proti UV záření (UPF 50+). Potah je snímatelný a lze jej prát v ruce při teplotě maximálně 30 °C. Kojenecké nosítko se jednoduše nasadí na rám a lze jej v mžiku opět odepnout, aniž by bylo nutné dítě vyndávat a budit. Podrobnosti o produktu: Dítě cestuje pozpátku Prostorné a měkce polstrované sedadlo/lehací plocha, ergonomický design Výsuvná sluneční stříška, která zcela chrání dítě před sluncem a větrem. Ochranná a ergonomická redukce na sedadlo pro použití od narození, kterou lze vyjmout, když dítě dosáhne správné velikosti. Praktický napínač pásů v přední části dětského nosiče Ramenní a rozkrokové chrániče V případě potřeby lze autosedačku používat také s tříbodovým pásem v autě. Otočná rukojeť pro přenášení Nezávislá nastavitelná stříška s UV ochranou (UPF 50+) Neschváleno pro použití v letadlech Technické detaily: Hmotnost: 3,8 kg Vnější rozměry (délka x šířka x výška): 60 x 43 x 65 cm Šířka sedadla: 30 cm Délka sedadla: 30 cm Délka opěradla: 46 cm Schváleno podle ECE R44/04 Skupina 0+, od narození do 13 kg Odnímatelný potah, lze prát v ruce při maximální teplotě 30 °C Specifikace materiálu: 100 % polyester Dětské nosítko Primo Viaggio SL lze připevnit k následujícím kočárkům a autosedačkám Peg Perego: Book S, Book 51, Book 51S, Book Scout, Book frame. Cross Tým kočárků Kočárek Culla Buggy Book Brožura Buggy 50S Buggy Pliko P3 Buggy Sì Součástí dodávky je: Dětská autosedačka skupiny 0+ Baldachýn Nastavitelná rukojeť pro přenášení

Produkt je výrobek značky Peg-perego ,distribuovaný s EAN kódem 8005475415719.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Peg Perego Primo Viaggio SL 2021 Onyx a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Peg-perego a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Peg-perego najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Peg Perego Primo Viaggio SL 2021 Onyx
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

4372,- Kč