Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cybex Aton M i-Size 2021 Soho Grey

Cybex Aton M i-Size 2021 Soho Grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cybex Aton M i-Size 2021 Soho Grey z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Cybex Aton M i-Size 2021 Soho Grey .

Detailní informace

Od narození od 45 cm do 87 cm (maximálně 13 kg). Aton M i-Size je vybaven nejnovějšími bezpečnostními technologiemi. V kombinaci s dodatečně dostupnou základnovou stanicí Base M splňuje dětská autosedačka požadavky standardu i-Size. Předepisuje mimo jiné přepravu dětí obrácených dozadu do věku 15 měsíců. Aton M i-Size lze použít pro novorozence a kojence od 45 cm do 87 cm (maximálně 13 kg). Lehký Aton M i-Size nabízí nejplošší možný úhel ležmo pro novorozence a kojence předčasně narozené děti díky vyjímatelné vložce pro novorozence. Spolu se sy...stémem LSP a skořápkou pohlcující energii chrání promyšlený bezpečnostní koncept dítě. Pohodlí zajišťují výškově nastavitelné opěrky hlavy, měkké polstrované pásy a sluneční stříška XXL. Modulární systém cybex Tento modulární systém splňuje všechny požadavky. S dětskou autosedačkou Aton M i-Size a dětskou sedačkou Sirona M2 i-Size nabízí dvě sedadla, která zaklapnou na stejnou základnu Base M. To znamená, že vaše dítě může jezdit pohodlně, bezpečně a bezpečně. Vaše dítě tak jezdí pohodlně, bezpečně a zády ke směru jízdy - od narození do přibližně čtyř let. 11násobné nastavení výšky 11násobné nastavení výšky zajišťuje, že sedadlo roste s dítětem a má extrémně dlouhou životnost. Chrániče hlavy a ramen rostou s požadavky na osobní prostor dítěte. Lineární ochrana proti bočním nárazům (systém LSP) Revoluční systém LSP (ochrana proti lineárním bočním nárazům) systematicky rozptyluje sílu bočního nárazu v lineární řetězové reakci přes chrániče ramen a hlavy. Současně je kinetická energie těla v případě nehody absorbována v rané fázi a hlava je aktivně nasměrována do bezpečné polohy. Citlivá hlavička a ramena jsou zejména ochranně uzavřeny v bezpečnostní zóně dětské sedačky systémem LSP. Vyjímatelná vložka pro novorozence Pro nejplošší a nejideálnější ležení úhel pro novorozence a kojence Cestovní systém Kompatibilní s kočárky od Cybex a GB a u vybraných jiných značek Další vlastnosti: Integrovaná sluneční stříška XXL: Se sluneční ochranou USF50 +. Skořepina pohlcující energii: Absorbuje síly nárazu a chrání dítě ochranným způsobem Extra široké Y-pásky: S měkkým postrojem a polštářky na přezky Technické podrobnosti: Rozměry (délka x šířka x výška): 66 x 44 x 39 - 56,5 cm Hmotnost: 4,2 kg Kryt odnímatelný a pratelný na 30 ° C šetrným cyklem Tento produkt byl vyvinut a navržen v Německu

Produkt je výrobek značky Cybex Gold ,distribuovaný s EAN kódem 4063846089888.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 690,- Kč
5 350,- Kč
Detail
3 190,- Kč
Detail
1 199,- Kč
941,- Kč
Detail

Puma Frost Quilted Jacket Puma Black/Slate Grey M

Velikost M / Black / Polyester / Pro muže / Puma
3 779,- Kč
3 669,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cybex Aton M i-Size 2021 Soho Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex Gold a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex Gold najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cybex Aton M i-Size 2021 Soho Grey
Právě si prohlížíte...

5008,- Kč