Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cybex Aton M i -Size 2021 Autumn Gold - 12% sleva

-12%
Cybex Aton M i -Size 2021 Autumn Gold

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cybex Aton M i -Size 2021 Autumn Gold z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Cybex Aton M i -Size 2021 Autumn Gold .

Zlevněné zboží

Skupina 0+, 0 až 13 kg, od narození do cca. 24 měsíců Modular e Innovation splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy Díky odnímatelné vložce sedadla nabízí lehký Aton M novorozencům a předčasně narozeným dětem co nejplošší úhel ležení. Spolu se systémem LSP a skořápkou pohlcující energii chrání důmyslná bezpečnostní koncepce dítě. Pohodlí zajišťují výškově nastavitelné opěrky hlavy, měkce polstrované popruhy a sluneční stříška XXL. Modulární systém cybex Tento modulární systém splňuje všechny požadavky. S dětskou autosedačkou Aton M a dětskou sed...ačkou Sirona M2 i-Size nabízí dvě sedadla, která zaklapnou do stejné základny, Base M. Tímto způsobem může vaše dítě cestovat pohodlně, bezpečně a v opačném směru - od narození do okolí čtyři roky. 11násobné nastavení výšky 11násobné nastavení výšky pro nejlepší chování při sezení a maximální bezpečnost. 11násobné nastavení výšky zajišťuje, že sedadlo roste s řidičem a má extrémně dlouhou životnost. Chrániče hlavy a ramen rostou s požadavky osobního prostoru dítěte. Lineární ochrana při bočním nárazu (LSP System) Nové typy bočních chráničů absorbují energii nárazu v rané fázi. Systém LSP (Linear.Side-impact. Protection), který je k dispozici u společnosti Evolution äre LSP System (Linear.Side-impact.), systematicky snižuje váhu bočního nárazu při lineární řetězové reakci přes rameno a hlavu chrániče. Současně se kinetická energie těla vznikající při nehodě absorbuje brzy a hlava je aktivně vedena do bezpečné polohy. Zejména citlivá hlava a ramena jsou ochranně uzavřeny v bezpečnostní zóně dětské sedačky systémem LSP. Vyjímatelná vložka do sedačky Pro co nejplošší možné a ideální ležení úhel pro novorozence a kojence. Cestovní systém cybex Pomocí jednoduchého adaptéru se kojenecké kočárky cybex v kombinaci s kočárky a kočárky od společností cybex, gb a dalších značek přemění na praktický cestovní systém . Podrobnosti o produktu: Skořepina pohlcující energii: Absorbuje síly nárazu a chrání dítě ochranným způsobem Extra široký Y- pásky: S měkkým opaskem a polštářky na přezky Integrovaná sluneční stříška XXL Technické podrobnosti: Rozměry (délka x šířka x výška): 66 x 44 x 39 - 57 cm Hmotnost: 4,2 kg Odnímatelný potah a lze jej prát na 30 ° C na jemném pracím cyklu Tento produkt byl vyvinut a navržen v Německu Součástí balení je dětská autosedačka Aton M s integrovanou sluneční stříškou XXL a novorozeneckými vložkami.

Produkt je výrobek značky Cybex Gold ,distribuovaný s EAN kódem 4063846087051.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: červená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cybex Aton M i -Size 2021 Autumn Gold a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex Gold a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex Gold najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cybex Aton M i -Size 2021 Autumn Gold
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

3512,- Kč