Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bushnell Tour V5 Laserové dálkoměry

Bushnell Tour V5 Laserové dálkoměry

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bushnell Tour V5 Laserové dálkoměry z kategorie foto, video a optika, optika, dálkoměry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bushnell Tour V5 Laserové dálkoměry .

Detailní informace

Golfový laserový dálkoměr V5 Tour Slim Edition je další generací laseru V5, který pokračuje v tradici v oblasti stanovování nových standardů v průmyslu prostřednictvím neustálé inovace a začlenění předních technologií. Přesunutím krytu baterie do zadní části a zeštíhlením vnějšího krytu byl vyroben ergonomicky navržen laser, který přesně zapadá do dlaně ruky a vytv&...aacute;ří minimální rušení při zaměřování cíle. Perfektní kombinace velikosti, rychlosti, přesnosti a technologie Visual JOLT, zajišťuje větší sebedůvěru při každém odpalu na golfovém hřišti. Vlastnosti:
Ergonomicky tvarovaný vnější kryt perfektně padne do ruky PinSeeker s technologií Visual JOLT Zabudovaný magnetický držák na vozík BITE Přesný do jednoho yardu Rozsahový výkon až 1 300 yardů (více než 400 yardů po vlajku) 6-násobné zvětšení Jasná a čistá optika Systém rychlého zaostření Odolnost proti dešti Včetně prémiového přenosného pouzdra a baterie
Voděodolnost : Ano Baterie v balení : Ano Barva podle výrobce : Charcoal Zvětšení : 6x Varianta : Malá Sklon : Ne Typ aktivity : Golf Země původu : Čína Barva : Šedá Provoz na baterie : Ano Rozsah měření : 1190 m

Produkt je výrobek značky Bushnell ,distribuovaný s EAN kódem 0029757007728.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Bushnell, Optika Bushnell, Dálkoměry Bushnell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bushnell Tour V5 Laserové dálkoměry a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, dálkoměry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bushnell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bushnell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bushnell Tour V5 Laserové dálkoměry
Právě si prohlížíte...

7090,- Kč