Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Levenhuk Zeno Vizor H1 Lupa

Levenhuk Zeno Vizor H1 Lupa

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk Zeno Vizor H1 Lupa z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, dalekohledy – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk Zeno Vizor H1 Lupa .

Detailní informace

Náhlavní lupa. Lupa se velmi snadno upevňuje k hlavě pomocí pružné čelenky se suchým zipem. Tato lupa vám uvolní ruce, díky čemuž můžete provádět jakoukoli práci s drobnými předměty. Pro větší pohodlí je lupa vybavena integrovaným osvětlením – dva jasné světelné zdroje se nacházejí po stranách čočky. Intenzita světla je dostatečná i pro práci v úplné tmě. Osvětlení je napájeno bateriemi typu AAA (nejsou součástí sady). Náhlavní lupa se doporučuje pro domácí i profesionální použití. Zvětšení: 1,5-8x. Hmotnost: 262 g. Souprava obsahuje: náhlavní ...lupu, přídavné čočky – 2 ks (předinstalované), návod k použití a záruční list. Země původu : Čína

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0611901504827.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Levenhuk, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Levenhuk, Optika – příslušenství Levenhuk, Dalekohledy – příslušenství Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk Zeno Vizor H1 Lupa a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, dalekohledy – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk Zeno Vizor H1 Lupa
Právě si prohlížíte...

329,- Kč