Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SKS Compit+ Smartphone Holder + 5000mAh Powerbank - 6% sleva

-6%
SKS Compit+ Smartphone Holder + 5000mAh Powerbank

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SKS Compit+ Smartphone Holder + 5000mAh Powerbank z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, cyklopočítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným SKS Compit+ Smartphone Holder + 5000mAh Powerbank .

Zlevněné zboží

SKS COMPIT+ je sada, která se skládá z držáku smartphonu COMPIT a Powerbanky +COM/UNIT. SKS COMPIT: Držák smartphonu, který pasuje na všechny běžné typy řidítek. V balení naleznete redukce na průměry řidítek 22,2; 25,4; a 31,8 mm. Na tento držák upevníte váš smartphone tak, že ho vložíte do obalu, a když už máte smartphone v obalu - upevníte ho do držáku. Jde to snadno, pootočením díky širok&e...acute;mu bajonetovému zámku. Smartphone tak bezpečně drží i v extrémním terénu. Smartphone můžete natočit na výšku nebo na šířku jako vám vyhovuje jednoduchým pootočením kdykoliv i během jízdy. Můžete si nastavit i úhel náklonu smartphonu, abyste vždy měli na displej dobrý výhled. PowerBank +COM/UNIT: Certifikovaná nabíječka s kapacitou 5000 mAh na bezdrátové nabíjení Qi s integrovaným čipem NFC, který umožňuje nabíjet smartphone i během jízdy na kole. Je vhodná pro smartphony s funkcí bezdrátového nabíjení, ostatní smartphony lze připojit pomocí USB kabelu. V systému COMPIT má Powerbanka místo mezi držákem a obalem se smartphonem. Powerbanka má stejný široký bajonetový zámek, takže ji jednoduchým pootočením upnete do držáku a následně do ní upnete samotný obal se smartphonem. Smartphony vybavené technologií NFC mohou komunikovat s čipem integrovaným do Powerbanky a využívat různé funkce, například navigaci, mapy a funkce cyklopočítače pomocí bezplatné apky SKS MYBIKE. Ta poskytuje kromě funkcí klasického cyklopočítače i mapy a navigaci! Jakmile je Smartphone nabíjen navigace s mapami se spustí automaticky (nemusíte hledat ikonku a mačkat prstem).
Kapacita baterie: 5000 mAh, Výdrž 10 hod. se zapnutou navigací Nemusíte se bát ani deště - splňuje normu IP54 Qi - bezdrátový přenosový výkon 5W USB Vstup / Výstup: DC 5V / 2A NFC čip: NTAG 216, 924 Byte
Navíc, pokud vlastníte elektrokolo, můžete Powebanku dobíjet přímo z baterie vašeho elektrokola. Kablíkem spojíte PowerBank s Displejem Bosch (Kabel je součástí držáku COMP / E). Země původu: Německo Barva: Černá

Produkt je výrobek značky Sks ,distribuovaný s EAN kódem 4002556907068.

Procházet zboží z kategorie Sport Sks, Outdoorové aktivity Sks, Cyklistika Sks, Jízdní kola – příslušenství Sks, Cyklopočítače Sks.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SKS Compit+ Smartphone Holder + 5000mAh Powerbank a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, cyklopočítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sks a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sks najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SKS Compit+ Smartphone Holder + 5000mAh Powerbank
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

1490,- Kč