Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BBB DashBoard 12 Wireless Black/Grey - 5% sleva

-5%
BBB DashBoard 12 Wireless Black/Grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BBB DashBoard 12 Wireless Black/Grey z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, cyklopočítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným BBB DashBoard 12 Wireless Black/Grey .

Zlevněné zboží

Kompaktní bezdrátový cyklopočítač, který nabízí 12 funkcí a velmi snadno se používá díky jednoduchému ovládání pomocí jednoho tlačítka a čitelnému displeji s rozměry 32 x 32 mm. Může být upevněn přímo na řídítka nebo na představec a je vybaven voděodolným pouzdrem, takže může být použit i za nepříznivého počasí. Univerzální magnet do výpletu je vhodný pro použití s kulatými i aerodynamickými špičkami. Funkce cyklopočítače zahrnují ukazatel aktuální rychlosti, průměrné rychlosti a maximální rychlosti, porovnání aktuální a průměrné rychlosti, poč...ítadlo kilometrů, aktuální ujetou vzdálenost, čas jízdy, celkový čas jízdy, hodiny, auto sken, automatické spuštění/pozastavení a indikátor slabé baterie. Baterie pro okamžité použití jsou součástí balení. Černo-šedé barevné provedení. Napájení : Žádné, Pouze bateriový provoz Země původu : Čína Adaptér součástí : Ne Barva : Černá Barva : Šedá

Produkt je výrobek značky Bbb ,distribuovaný s EAN kódem 8716683102161.

Procházet zboží z kategorie Sport Bbb, Outdoorové aktivity Bbb, Cyklistika Bbb, Jízdní kola – příslušenství Bbb, Cyklopočítače Bbb.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

BBB Coolride Black

Black / Aluminium Alloy / Bbb
1 390,- Kč
1 322,- Kč
Detail
872,- Kč
Detail
557,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BBB DashBoard 12 Wireless Black/Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, cyklopočítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bbb a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bbb najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BBB DashBoard 12 Wireless Black/Grey
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

761,- Kč